...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Veri Peri - kolor na czas światowych przemian

    Veri Peri - kolor na czas światowych przemian 0

    Po raz pierwszy w historii Instytut Pantone zerwał z 22-letnią tradycją i stworzył zupełnie nowy kolor, zamiast wyciągnąć kolejną pozycję z biblioteki 15 000 barw! Dlaczego postawiono właśnie na barwę niebieską z domieszką czerwieni? I jak ją uzyskać w jedzeniu, zachowując czystą etykietę?

    więcej
  • Słodkości na 2022 - raport Baileys

    Słodkości na 2022 - raport Baileys 0

    Słynna marka alkoholowa Baileys we współpracy z futurolożką żywności, Dr Morgaine Gaye oraz cukiernikami i piekarzami z całego świata przygotowała trzeci roczny raport - Baileys Treat Report. Wskazuje w nim trendy w zakresie deserów i słodkich wypieków na 2022 rok.

    więcej
  • Cambya - roślinna redukcja cukru

    Cambya - roślinna redukcja cukru 0

    Cukier botaniczny Cambya opracowany przez start-up B.T. Sweet zasila rynek alternatywnych substancji słodzących. To kolejna próba walki z nadmiernym spożyciem cukru i jego wysoką awartością w produktach spożywczych, zwłaszcza tych przeznaczonych dla dzieci. Czy udana?

    więcej
  • Słodkie wyzwanie na Platynowy Jubileusz Królowej

    Słodkie wyzwanie na Platynowy Jubileusz Królowej 0

    W tym roku przypada Platynowy Jubileusz Królowej Elżbiety II, która zasiadła na brytyjskim tronie 6. lutego 1952. Z tej okazji słynny londyński dom towarowy Fortnum & Mason przygotował słodkie wyzwanie związane z królewskim puddingiem.

    więcej
  • Wegańskie pączki od Starowiczów

    Wegańskie pączki od Starowiczów 0

    Od wielu lat zwolennicy diety wegańskiej mogą kupić słodkie wypieki, które respektują reguły ich sposobu odżywiania. Nawet tradycyjne cukiernie poszerzają swój asortyment i oferują tego typu wypieki. Mała, ale bardzo znana krakowska cukiernia rodziny Starowiczów również dołączyła do grona producentów wyrobów alternatywnych.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe