![Kefir i lody - połączenie dla smakoszy](/public/artykuly-sponsorowane/93/5755/93_5755_21227_136x94.jpg)
Kefir i lody - połączenie dla smakoszy 0
Spożycie kefiru systematycznie wzrasta. Podążamy za tym trendem. Nasza nowa propozycja przeznaczona jest dla zainteresowanych połączeniem kefiru i lodów.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Spożycie kefiru systematycznie wzrasta. Podążamy za tym trendem. Nasza nowa propozycja przeznaczona jest dla zainteresowanych połączeniem kefiru i lodów.
więcejNa początku lutego w mieście Boiceville w Stanach Zjednoczonych została otwarta piekarnia o zerowej emisji, wykorzystująca całkowicie energię odnawialną, bez paliw kopalnych. Boiceville Bakery & Cafe marki Bread Alone jest zrewitalizowaną wersją oryginalnej piekarni otwartej w tym miejscu po raz pierwszy w 1983 r.
więcejJeszcze tylko przez tydzień trwa karnawałowa promocja w KOMPLET Polska. To ostatni moment na zakup w promocyjnej cenie, z korzystnym rabatem lub w pakiecie łączonym, sprawdzonych produktów do wypieku pączków, pączusiów, kulek serowych, faworków, donutów, oponek…
więcejWarto pamiętać, że najstarsze pączki nie były wyrobami cukierniczymi, a zwykłymi bułkami z nadzieniem spożywanymi w czasie zabaw poprzedzających post, a właściwe pączki stanowiły dla ubogich alternatywę dla tortów spożywanych przez bogaczy.
więcejDostępne na rynku piece nie spełniają już twoich oczekiwań? Poszukujesz urządzenia, które nie tylko podgrzewa potrawy, ale również skraca czas ich przygotowania i posiada funkcję automatycznego mycia? Poznaj Speed-X, piec, który na zawsze zmieni oblicze gastronomii
więcejŚmietankowe, waniliowe, czekoladowe, sorbety owocowe – oto lodowy wachlarz barw i smaków dostępny w kuwetach, rożkach i na patyku. Po taką formę chłodnej, soczystej słodyczy sięgamy już nie tylko w upalny dzień, poszukując orzeźwienia.
więcejJemy coraz więcej truskawek poza ich polskim sezonem. Konsumpcję deklaruje już co czwarty Polak. Kobiety robią to znacznie częściej niż mężczyźni. Dziś dzień, w którym panowie kupią truskawek zdecydowanie więcej – Walentynki.
więcej