![Nieuczciwa konkurencja](/public/artykuly-sponsorowane/2/6385/2_6385_23535_136x94.jpg)
Nieuczciwa konkurencja 0
Czy zdarzyło ci się, że właściciel innej firmy podjął wobec ciebie działanie sprzeczne z prawem lub dobrymi obyczajami, które zagroziło lub naruszyło interes twój lub konsumentów?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Czy zdarzyło ci się, że właściciel innej firmy podjął wobec ciebie działanie sprzeczne z prawem lub dobrymi obyczajami, które zagroziło lub naruszyło interes twój lub konsumentów?
więcejJak co roku, Instytut Pantone oraz dsm-firmenich ogłosili wybór smaku i koloru roku. Jest nim ciepła i delikatna brzoskwinia.
więcejPierwsza publikacja poświęcona produkcji lodów rzemieślniczych autorstwa Szymona Sapiehy już przedsprzedaży. Oficjalna premiera już wkrótce na stoisku Mistrza Branży.
więcejJeśli szukasz wyjątkowych produktów owocowych, możesz liczyć na naszą wyjątkową wiedzę w zakresie mieszania i przetwarzania owoców; na producentów, którzy dostarczają nam owoce wyjątkowej jakości; na naszą sieć dystrybutorów na całym świecie. Od przystawek po desery i napoje. To Les vergers Boiron.
więcejPiotr Dutko nie jest zawodowym piekarzem, ale kimś, kto połknął piekarniczego bakcyla. Na tyle skutecznie, że nie tylko piecze chleby, ale także uczy tego innych. Jego marzeniem jest, by prowadzenie warsztatów stało się kiedyś zawodem, z którego się utrzyma.
więcejW dzisiejszych czasach szczególnie ważna jest dbałość o zdrowie psychiczne. Podkreśla się, że powinniśmy korzystać z każdego aspektu życia, który może pozytywnie działać na nasze samopoczucie. Często zapominamy, jak wielki wpływ ma na nie otoczenie, to, co znajduje się wokół.
więcejDla piekarzy i wszystkich członków branży piekarskiej nie jest tajemnicą, że tzw. rzemiosło piekarskie nie ma się dobrze, w zasadzie zanika. Przechodzi do lamusa i staje się awangardą.
więcej