...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Słodka Konferencja – musisz tu być!

    Słodka Konferencja – musisz tu być! 0

    Jak z zyskiem sprzedać artystyczny tort? Jak prowadzić dobrze prosperującą pracownię artystyczną i tworzyć silną markę? Odpowiedzi już wkrótce, 26 stycznia br. w Łodzi, podczas pierwszej Słodkiej Konferencji. Odbierz bezpłatną wejściówkę i dołącz do śmietanki słodkiego biznesu!

    więcej
  • Dlaczego warto wybrać Polskie Eko?

    Dlaczego warto wybrać Polskie Eko? 0

    Ekogala w Jasionce k. Rzeszowa jak co roku przyciąga zwolenników żywności produkowanej ekologicznie. Na wydarzeniu nie mogło zabraknąć stowarzyszenia Polska Ekologia, które aktywnie promuje bliskie jej idee od 13 lat.

    więcej
  • „Żółty przewodnik” otwiera się na cukiernie, lodziarnie i piekarenki

    „Żółty przewodnik” otwiera się na cukiernie, lodziarnie i piekarenki 0

    Cukiernie i piekarenki z rekomendacją przewodnika „Gault & Millau”? Jak najbardziej! Publikacja znana z recenzowania najlepszych restauracji doceniła też "nieformalne miejsca, sprzyjające kulinarnym przyjemnościom", takim jak coctail bary, cukiernie, lodziarnie, a nawet małe piekarenki. Wśród nich są same perełki!

    więcej
  • Przywrócić kulturę jedzenia czekolady

    Przywrócić kulturę jedzenia czekolady 0

    Słodkich punktów przybywa w mniejszych i większych miastach. Z trudem jednak natrafić w tym gąszczu na czekoladziarnię. Emilia Ulkowska, manager gliwickiej Czekoladziarni, mierzy się z pytaniem dlaczego Polsce tak trudno sprzedaje się czekoladę i dlaczego warto nauczyć naszych rodaków kultury spożywania tego smakołyku.

    więcej
  • Piekarz i pasjonatka  – dwie drogi do doskonałego chleba

    Piekarz i pasjonatka – dwie drogi do doskonałego chleba 0

    Matylda Kustra i Krzysztof Bryjka - zwycięzcy I edycji konkursu piekarskiego Master Baker. Choć dzielą ich kilometry, zainteresowania, wiedza, to łączy chleb. Bo tam, gdzie pierwsze miejsce grają mąka, zakwas i szacunek do rzemiosła, tam znika podział na zawodowca i amatora.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe