...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Lodziarnia odporna na wirus

    Lodziarnia odporna na wirus 0

    Podczas, gdy inni się zamykają i wstrzymują wszelkie biznesowe działania, w Mykanowie właśnie otworzyła się lodziarnia!

    więcej
  • Poznaj słodkie trendy 2020 z nowym wydaniem Mistrza Branży

    Poznaj słodkie trendy 2020 z nowym wydaniem Mistrza Branży 0

    Rzemieślniczy chleb, wegańskie lody, niebieskie koktajle, paprotki w tortach, mąka z bananów... a wszystko to pod wspólnym szyldem - pasji i spójności. Te dwa słowa doskonale przystają też do prac Jowity Woszczyńskiej, która - jako światowa mistrzyni - również dyktuje trendy na ten rok.

    więcej
  • Ferment w cukiernictwie

    Ferment w cukiernictwie 0

    Zabawa bez końca – tak nazywa fermentację Michał Kępiński, szef kuchni w Cook Up, który m.in. szkoli z kreatywnego wykorzystania kiszonek w deserach.

    więcej
  • Pogoda na torty

    Pogoda na torty 0

    Dzikość, tradycja i cukier - oto, co określa tortową pasję Teresy Pogody, autorki norwesko-polskiej publikacji “ Pogoda na torty i słodkie kreacje".

    więcej
  • Salon Czekolady i konkurs na Najlepszą Pralinę

    Salon Czekolady i konkurs na Najlepszą Pralinę 0

    Już w marcu w Międzynarodowym Centrum Kongresowym zobaczymy największych czekoladowych mistrzów z Polski, spróbujemy najlepszych czekolad na rynku, a do rywalizacji staną cukiernicy walczący o tytuł twórców Najlepszej Praliny.

    więcej
  • Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP

    Konferencja szkoleniowa PFPŻ ZP 0

    Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji szkoleniowej „Produkcja środków spożywczych – istotne kwestie legislacyjne”, 26 marca 2020 r., Hotel Marriott w Warszawie.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe