25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
21-22 marca w niecodziennych warunkach i okolicznościach odbyło się seminarium szkoleniowe dla polskich piekarzy. Zostali oni zaproszeni przez firmę Geth do nowoczesnego centrum techniki i technologii MIVE.
Gwyneth Paltrow to nie tylko aktorka nagradzana Oscarami, ale też autorka bestsellerowych książek kucharskich z listy „New York Times”, 16 maja br. – nakładem wydawnictwa Promise – na polskim rynku ukaże się publikacja "Czysty talerz" - wyjątkowa książka kucharska z ponad 100 przepisami, w tym deserami!
Producenci owoców jagodowych zapraszają na lody. Z truskawki, malin, porzeczki, borówki, jagody kamczackiej
i aronii – bo to owoce wyjątkowo smaczne i zdrowe, a w ich produkcji i eksporcie jesteśmy jednym ze światowych liderów. Dołącz do jagodowej sztafety w rzemieślniczych lodziarniach!
Poznaj „nawyki milionerów”, ludzi, którzy zbudowali imperia i zgromadzili fortuny w ciągu jednego pokolenia. Dowiedz się, jakie metody pozwalają myśleć efektywniej, jak podejmować lepsze decyzje oraz działać skuteczniej. Sięgnij po najnowszą książkę Briana Tracy'go „Nawyki warte miliony”. Premiera 5 czerwca br.
W nowym Mistrzu Branży milenialsi rządzą i opowiadają: Maciej Majzon-Wójtowicz o pracy na wysokościach i ciągłym uczeniu się czekolady, Justyna Roszkowska o tworzeniu Pochlebnie, a Joel Kroeker o chlebie pobudzającym do myślenia. Sprawdzamy też RUBY (czekoldę milenialsów!) okiem fachowców i modne trendy w tortach.
Jak z sukcesem łączyć tradycję i nowoczesność w piekarstwie i cukiernictwie? Przekonaj się podczas IV Forum Piekarzy i Cukierników, pełnego wypieków, nowoczesnych maszyn i urządzeń oraz spotkań z ekspertami! Już dzisiaj zarejestruj się na wydarzenie, które odbędzie się 29-30 maja br. w firmie MECH-MASZ.
Solony kokos podbił podniebienia jury eliminacji Gelato Festival Challenge 2019. Czyżby to kolejny hit nadchodzącego sezonu? Poznaj lodziarskie trendy i nazwiska zwycięzców!