25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Pamiętacie zjawiskowy słodki stół przygotowany na lodziarskie mistrzostwa świata w Rimini? Ekipa, która go stworzyła właśnie wraca! Ich popisy będziecie mogli oglądać na żywo w Strefie Lodziarskiej na Cake Festival Poland, którą poprowadzi Tomasz Szypuła.
Niewielu dziś pamięta kim jest święty Marcin, którego dzień obchodzimy 11 listopada. Nie zapomnieliśmy jednak o tradycyjnych smakołykach przygotowywanych z okazji jego święta – pieczonej gęsi i prawdziwym symbolu tego dnia – świętomarcińskich rogalach.
Chcę ludziom w mieście dać zdrowe żarcie, a ludziom na wsi pokazać, że można produkować bez nawozów i dotacji, a gospodarstwo będzie rentowne. I to bardziej rentowne od ich gospodarstwa na dotacjach – mówi Wojciech Cejrowski. Na razie z uprawianego żyta wypiekany jest chleb, ale mogą pojawić się inne produkty.
Ruszyła kampania wizerunkowa Piekarni Cukierni Putka pod hasłem „To nasza historia... miłości do pieczenia”. Marka podkreśla długą tradycję piekarską w rodzinie Putka, która trwa nieprzerwanie już od 100 lat i jest gwarantem najwyższej jakości oraz najlepszego smaku oferowanych przez siebie wypieków.
Nieodzownym elementem prawie każdego biznesu jest samochód. Używając go do przejazdów firmowych, przedsiębiorca ponosi różnego rodzaju koszty, począwszy od zakupu paliwa, przez myjnię i naprawy, na opłatach za autostradę skończywszy. Czy paragon za przejazd drogami szybkiego ruchu może stanowić podstawę do ewidencji kosztu?
Prowadzisz biznes w branży lodziarskiej, cukierniczej, piekarskiej czy kawowej? Szukasz najlepszych produktów, nowych dostawców, partnerów biznesowych z całego świata? Znajdź ich wśród wystawców kolejnej edycji targów SIGEP. Zapraszamy do wyjątkowego wyjazdu biznesowego do Rimini w styczniu 2019 r.