...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Piekarnia BIO od podstaw cz. 2 - Ekologiczna mąka

    Piekarnia BIO od podstaw cz. 2 - Ekologiczna mąka 0

    Popyt na mąkę z ekocertyfikatem rośnie systematycznie, ale pozyskanie podstawowych surowców piekarniczych w Polsce nie stanowi problemu. Zwłaszcza że obecni na rynku gracze wciąż działają na niewielką skalę. Trudności zaczynają się, gdy myślimy o wypieku ze zbóż niszowych lub bezglutenowych.

    więcej
  • Sezon na lody bezglutenowe – część projektu lodów prozdrowotnych

    Sezon na lody bezglutenowe – część projektu lodów prozdrowotnych 0

    W produkcji lodów bez laktozy i glutenu od niedawna specjalizuje się rodzinna firma ANITA, która stawia na produkty prozdrowotne. O problemach związanych z tą produkcją, o tym jak się do niej przygotować i formalnościach, które należy dopełnić, rozmawiamy z dyrektorem Grupy ANITA, Zbigniewem Śliwką.

    więcej
  • Jakie zastosowanie, takie formy

    Jakie zastosowanie, takie formy 0

    Kiedy stosowanie aluminiowych form wypiekowych jest bezpieczne, a kiedy należy z nich zdecydowanie zrezygnować? Czy blachy i formy powinny mieć atesty jakościowe, a może wystarczą deklaracje producenta? O czym powinien wiedzieć piekarz, zanim stanie przed wyborem zakupu nowych form i blach?

    więcej
  • Książka za poprawną odpowiedź! [KONKURS ROZSTRZYGNIĘTY]

    Książka za poprawną odpowiedź! [KONKURS ROZSTRZYGNIĘTY] 0

    Do mikołaja i gwiazdki daleko, ale my już teraz mamy dla Ciebie cenny prezent, do poczytania nie tylko w jesienne wieczory :) Odpowiedz, kto jest autorem powiedzenia: „Twoje pożywienie powinno być lekarstwem, a twoje lekarstwo powinno być pożywieniem” i zyskaj najnowszą publikację dr n. med. Danuty Myłek „Oswoić alergie”!

    więcej
  • Cake Festival Poland 2018, czyli tort pełen niespodzianek

    Cake Festival Poland 2018, czyli tort pełen niespodzianek 0

    Cake Festival Poland to już nie tylko największa wystawa i konkurs dekoratorów tortów i słodkości. Tegoroczna edycja to także doskonała oferta stref, w których zagoszczą specjaliści od prowadzenia biznesu, marketingu, ekologii, lodziarstwa i nie tylko!

    więcej
  • Szkolenia Comprital

    Szkolenia Comprital 0

    Zapraszamy na dwa szkolenia: "Podstawowe szkolenie Lodziarskie" oraz "Otwórz z nami lodziarnię".

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe