Festiwal Jogi w Wierchomli za nami! 0
Cztery dni pełne jogi, warsztatów kulinarnych, botaniczno-zielarskich czy kosmetyków naturalnych są już tylko we wspomnieniach uczestników Joga Festiwalu. VI Górskiego Maratonu Jogi w Wierchomli Małej.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Cztery dni pełne jogi, warsztatów kulinarnych, botaniczno-zielarskich czy kosmetyków naturalnych są już tylko we wspomnieniach uczestników Joga Festiwalu. VI Górskiego Maratonu Jogi w Wierchomli Małej.
więcejIle codziennie tracisz, działając w biznesie po omacku? A ile możesz zyskać, kiedy dostaniesz wiedzę ułatwiającą zrozumieć rzeczywistość i narzędzia podnoszące skuteczność w działaniu? Dostępne w jednym miejscu. Pod koniec września startuje polska platforma e-learningowa Eduneo, która już zapowiada nową jakość w szkoleniach.
więcej2 października czekamy na Państwa w strefie pokazowej: Forum Piekarskie i Cukiernicze pawilon 5 stoisko 132.
więcejZapraszamy do jesiennego wydania MB, w którym dr Józef Sadkiewicz namawia do wspierania polskich, ekologicznych producentów, dostosowywania technologii produkcji pieczywa do surowca i powrotu do dawnego smaku chleba. Podejmujemy też ważny temat aluminium w piekarstwie oraz zachęcamy do zmiany myślenia o opakowaniach na chleb.
więcejKolejna edycja WorldFood Poland (do niedawna – WorldFood Warsaw), odbędzie się w dniach 7-9 marca 2019 r. tradycyjnie w Warszawskim Centrum EXPO XXI, a firmy, które zgłoszą chęć uczestnictwa w wydarzeniu już teraz, mogą liczyć na spore zniżki. Oferta „early birds” obowiązuje dla zgłoszeń przysłanych do końca września 2018.
więcejFirma KORZENIEWSCY ma zaszczyt zaprosić Państwa na międzynarodowe targi IBA 2018 do Monachium, Hala B2, Stoisko 277.
więcejDo wytworzenia piwa browary używają m.in. słodu, czyli skiełkowanych i wysuszonych ziaren jęczmienia. W momencie, gdy zboże odda napojowi swoją słodycz, jest ono wyrzucane mimo że ma ono nadal wartość odżywczą.
więcej