25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Jednym z najpopularniejszych produktów firmy Magorex są blachy do wypieku bułek bagietkowych. W ofercie dostępnych jest kilka ich rodzajów. Wszystkie wykonane są ze specjalnego stopu aluminium, przeznaczonego do wykorzystania w piekarstwie i dedykowanego produkcji tego rodzaju blachy.
Zakończyła się rejestracja do największego i najważniejszego konkursu słodkiej dekoracji - Cake Festival Poland. I to z rekordową liczbą zgłoszeń! Podczas tej edycji zobaczymy 522 prac.
Największe europejskie targi spożywcze/piekarnicze IBA zbliżają wielkimi krokami. Bramy monachijskiego centrum wystawowego będą otwarte dla zwiedzających w sobotę, 15 września o godz. 9:30. Targi potrwają sześć dni, tj. do piątku 21 września.
Potrzebujemy: dużo żelatyny, szokówki i silikonowych foremek. I mnóstwo czasu! A może droga do stworzenia monoporcji jest zupełnie inna? O tym, jak wygląda ten proces czy eklerki to też monoporcje i dlaczego przy ich produkcji warto mieć w kieszeni termometr, opowiadają ich mistrzowie.
Uroczy uśmiech, miedziane włosy i mnóstwo pomysłów na monodesery. Tak chyba najkrócej można scharakteryzować dziewczynę z Mysłowic, która zaczęła jako matka Polka piekąca ciasta dla znajomych, zabłysnęła w I edycji Bake Off – Ale Ciacho, a dziś tworzy monoporcje na miarę mistrzów. Mistrzów, których zna osobiście.
Jedzenie od zawsze kojarzyło się ze zmysłowością. Odpowiednio przyrządzone i podane potrafi doprowadzić do prawdziwej rozkoszy, działając najpierw na zmysł wzroku, później na wyobraźnię, by w końcu rozpalić nasze kubki smakowe, wywołując prawdziwe uniesienia.