![Polska piekarnia rusza na podbój Nowego Jorku](/public/artykuly-sponsorowane/32/4492/32_4492_15923_136x94.jpg)
Polska piekarnia rusza na podbój Nowego Jorku 0
Tomasz Nowakowski, syn właściciela sieci piekarni i kawiarni Gorąco Polecam Nowakowski, rusza z nowym brandem. Polski rynek już opanował, teraz przyszedł czas na amerykański.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Tomasz Nowakowski, syn właściciela sieci piekarni i kawiarni Gorąco Polecam Nowakowski, rusza z nowym brandem. Polski rynek już opanował, teraz przyszedł czas na amerykański.
więcejUczniowie zawodów kucharz i cukiernik z ZS w Lesznie wyjechali do Włoch, by nauczyć się mistrzowskiego fachu. Wszystko dzięki inicjatywie nauczycieli i projektowi „Dobra praktyka zawodowa kluczem do sukcesu młodego specjalisty”.
więcejLato to doskonały czas by pomyśleć o zdrowiu i wszystkim, co na nie się składa - odpoczynku, diecie i ruchu na świeżym powietrzu. Te elementy składają się też na program VI Maratonu Jogi w Wierchomli. Posłuchaj zaproszenia Żanety Geltz i dołącz do grona uczestników!
więcejNadchodzi czas na polskie owoce, m.in. soczyste jabłka. W tym tutorialu przestawiam recepturę na ciastka francuskie z jabłkami. Równie świetnie będą komponować się maliny, jagody, gruszki, które nadadzą oryginalny smak przypisany do naszej cukierni.
więcejTelefon zamiast lustrzanki? Mistrz fotografii kulinarnej, Jakub Wilczek, na swoim szkoleniu udowodnił, że nie trzeba mieć dyplomu fotografii ani drogiego sprzętu by stworzyć atrakcyjną ofertę produktową dla cukierni, piekarni lub lodziarni przy pomocy smartfona.
więcej11 kwietnia w łódzkiej Szkole Sztuki Kulinarnej Ashanti odbyły się warsztaty pod hasłem „Monte Bianco – zdobywamy szczyty”. Organizatorami wydarzenia były polskie firmy: Plus, AKO i włoski producent lodów Montebianco. Tematem przewodnim uczyniono produkcję lodów rzemieślniczych przy użyciu tradycyjnych komponentów.
więcejSieć kawiarni Green Caffe Nero przeszła największy od czasów rozpoczęcia działalności kryzys. Końcem maja i na początku czerwca kilkanaście osób trafiło do szpitali z objawami zatrucia salmonellą. Każdy z nich jadł ciasto w kawiarniach sieci, do zatruć doszło prawdopodobnie między 28 a 31 maja.
więcej