Artykuły
Lista artykułów
-
-
Lukier w trzech odsłonach 0
Najbardziej popularnym lukrem w zdobieniu ciastek czy zlepiania piernikowych budowli jest lukier królewski. Do polewania babek, mazurków czy pączków służy lukier glazurujący lub glazura. Natomiast lukier plastyczny jest niezbędny w artystycznym dekorowaniu tortów i ciasteczek.
więcej -
-
-
Babka piaskowa czekoladowa i jasna 0
autorzy: Ryszard Stojanowski oraz Marcin Jasiński z firmy Pfahl Polska
więcej -
Bezpłatne konsultacje w Strefie Mistrza Branży 0
Bezpłatne obliczanie wartości odżywczych i energetycznych oraz szkolenia z obsługi klienta dofinansowane na poziomie 100% w oparciu o zasoby Krajowego Funduszu Szkoleniowego to główne tematy konsultacji. Już dzisiaj zapraszamy Państwa na stoisko 35.
więcej -
Bezpłatne obliczanie wartości odżywczej* – tylko w Strefie Mistrza Branży 0
12-14 marca br. w Strefie Mistrza Branży, podczas SweetTARGÓW, będzie działał punkt konsultacyjny „Oblicz wartości odżywcze i energetyczne swoich produktów dzięki FOODCAL. Wszystko o znakowaniu wartością odżywczą zgodnie z Rozporządzeniem (UE) 1169/2011”. Tylko u nas BEZPŁATNE konsultacje.
więcej