25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
13 marca br., podczas SweetTARGÓW w Katowicach, odbędzie się wyjątkowe Spotkanie wyłącznie dla Pań z naszej branży, które poprowadzi Alina Śmiłowska. Zapraszamy właścicielki i menadżerki piekarni, cukierni, lodziarni, pracowni cukierniczych, kawiarni, a także panie, które dopiero planują otworzyć działalność w tym sektorze.
Studio Szkoła Artystyczna powstało z myślą o pasjonatach cukiernictwa, piekarstwa i sztuki kulinarnej. To miejsce, gdzie można połączyć zdobywanie nowych umiejętności z dobrą zabawą i spotkać ciekawych ludzi. Szkolenia prowadzą: Wiesław Kucia, Iga Sarzyńska, Kamiol Kotarski, Marcin Pażdzior i Magdalena Komorowska.
Udział żelatyny w cukiernictwie jest nieoceniony – nie tylko ze względu na jej właściwości teksturotwórcze, ale również na jej cenę nieporównywalnie tańszą do surowców o podobnych cechach.
III edycja targów odbędzie się już w dniach 19-21 kwietnia. Patronem honorowym wydarzenia jest Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi Krzysztof Jurgiel, a wśród partnerów branżowych znalazło się wiele organizacji i instytucji z sektora spożywczego.
„Jeśli chcesz pracować z czekoladą, musisz kochać czekoladę!” – tak brzmi dewiza mistrza, który odkrywa tajemnicę swojego kunsztu i podaje recepturę na doskonałe praliny.
W ramach Platformy Usług Elektronicznych (pue), ZUS udostępnia aplikację ePłatnik, która umożliwia wypełnianie i przekazywanie dokumentów ubezpieczeniowych przez Internet, a także opłacanie składek ZUS.