Śmiałe marzenia, działanie z rozmachem 0
Miała być przytulna kawiarenka z wegańskimi ciastami. Powstały cukiernia i bistro z monoporcjami. Sara Szal mierzy wysoko i marzy z rozmachem.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Miała być przytulna kawiarenka z wegańskimi ciastami. Powstały cukiernia i bistro z monoporcjami. Sara Szal mierzy wysoko i marzy z rozmachem.
więcejJego czekolady są idealnym wyborem dla osób nietolerujących laktozy, diabetyków, ale też miłośników wyrafinowanych smaków. Do produkcji używa tylko trzech wyselekcjonowanych składników: miazgi kakaowej, tłuszczu kakaowego pochodzącego z Wybrzeża Kości Słoniowej oraz fińskiego ksylitolu.
więcejWino – nieważne czerwone, białe czy musujące – ma szczególne miejsce w naszych sercach. Doskonale sprawdza się podczas spotkań z przyjaciółkami, randki lub relaksującego wieczoru w pojedynkę. Idealnie pasuje do chleba, świetnie komponuje się z piekarniczymi przekąskami.
więcejSmak własnoręcznie przygotowanego chleba jest niezrównany. Mogli się o tym przekonać absolwenci pierwszych warsztatów zorganizowanych przez Mazurską Akademię Wypieków Tradycyjnych (MAWT) w Złotnej.
więcejNa całym świecie rośnie przekonanie o zbawiennym wpływie na zdrowie człowieka rezygnacji ze spożywania produktów zwierzęcych. Na tej fali obserwujemy pojawianie się nowych wegańskich restauracji i cukierni, a coraz więcej młodych ludzi wybiera dietę roślinną.
więcejWytwórnia Lodów Polskich “u Lodziarzy” jest jedną z prężniej rozwijających się rodzimych franczyz lodowych. Obecnie na mapie naszego kraju znajdziemy ponad sto punktów – lokali stacjonarnych, ice-trucków, wysp lodowych, riksz czy wózków sprzedażowych. Właściciele marki idą krok dalej i otwierają lodziarnię w unikalnej odsłonie.
więcejGraine, czyli Ziarno to następny punkt na piekarniczej mapie Paryża i wymarzona piekarnia znanego w świecie gastronomii małżeństwa, Estelle i Benjamina Vigreux z Charente.
więcej