25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Firma Brześć z początkiem listopada nawiązała współpracę z polską siecią supermarketów Eko Holding SA. W ramach umowy producent wyrobów cukierniczych będzie dostarczał do sklepów swój flagowy wyrób, słomkę ptysiową, w marce własnej Eko.
autor: Monika Kwas, kl. I, Angelika Rejmanowska, kl. II, ZSZ Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych w Lwówku Śl., kwalifikacja: technologie produkcji cukierniczej, nauczyciel: Alicja Szajny-Flak, opis technologiczny: Mirosława E. Bełza
Sugercrafter bez odpowiedniego zestawu podstawowych narzędzi jest jak artysta malarz bez palety i pędzli. W naszym warsztacie są packi, wałek, nożyk… i jeszcze parę dodatkowych akcesoriów, bez których trudno sobie wyobrazić pracownię prawdziwego sugarcraftera.
Jakie znaczenie dla rentowności sklepów ma średni paragon i jak należy budować jego wartość? Można będzie dowiedzieć się na specjalistycznym szkoleniu z zakresu zarządzania sprzedażą skierowanym do piekarzy i cukierników.
Szukasz pomysłów na pączki? Czeka Cię inwestycja w smażalniki, nadziewarki, pomadziarki? Potrzebujesz fachowej porady i konkretnej informacji? Zapraszamy 19 listopada br. do piekarni pokazowej Hert w Warszawie na bezpłatne szkolenie z technologii produkcji pączków. Liczba miejsc ograniczona.
autor: Angelika Czop, kl. I, ZSZ Zespół Placówek Edukacyjno-Wychowawczych w Lwówku Śl., kwalifikacja: technologie produkcji cukierniczej, nauczyciel: Alicja Szajny-Flak, opis technologiczny: Mirosława E. Bełza