...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • VI Targi Nowości w Dolsku

    VI Targi Nowości w Dolsku 0

    Serdecznie zapraszamy w dniu 27.04.2013 r. (sobota) w godzinach 11.00 – 17.00 na VI spotkanie integracyjno – biesiadne połączone z Targami Nowości w miejscowości Dolsk.

    więcej
  • Czekoladowa rewolucja ‒ powrót do ziarna

    Czekoladowa rewolucja ‒ powrót do ziarna 0

    12 kwietnia - dziś czekolada ma swoje święto. W związku z tym Piotr Krzciuk, obserwator rynku Prawdziwej Czekolady, wraca do jej źródeł i historii. Pokazuje przy okazji nowe, wyrafinowane oblicza ciemnej czekolady i pisze o małych pracowniach tworzących niezwykłe tabliczki doceniane przez koneserów na całym świecie.

    więcej
  • Fabryka czekolady w Óbidos

    Fabryka czekolady w Óbidos 0

    Raz do roku w portugalskim miasteczku Óbidos, pod murami średniowiecznego zamku, organizowane jest najdłużej trwające święto dla miłośników czekolady. Specjalnie w Dniu Czekolady przypominamy, jak wyglądał jeden z 4 weekendów podczas Międzynarodowego Festiwalu Czekolady.

    więcej
  • Seminaria ciastkarskie Credi Cookies Sensation 2013 – Zapraszamy

    Seminaria ciastkarskie Credi Cookies Sensation 2013 – Zapraszamy 0

    14 - 15 maja 2013 w siedzibie firmy Credin w Sobótce odbędą się seminaria ciastkarskie przemysłowe i półprzemysłowe, ciekawe prelekcje tematyczne, trendy w produkcji ciasteczek, margaryny i tłuszcze, surowce do produkcji ciastkarskiej i piekarniczej, maszyny ciastkarskie, systemy pakowania i wiele innych atrakcji...

    więcej
  • Jak sugercrafting, to tylko z Anią Daraż!

    Jak sugercrafting, to tylko z Anią Daraż! 0

    Pracownia Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” zaprasza na 4 kursy tworzenia słodkich arcydzieł w stylu angielskim pod okiem Anny Daraż, znakomitej artystki sugercraftingu. Zapisy już trwają, pierwsze szkolenie rusza pod koniec maja!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe