![VI Targi Nowości w Dolsku](/public/artykuly-sponsorowane/231/1005/231_1005_2994_136x94.jpg)
VI Targi Nowości w Dolsku 0
Serdecznie zapraszamy w dniu 27.04.2013 r. (sobota) w godzinach 11.00 – 17.00 na VI spotkanie integracyjno – biesiadne połączone z Targami Nowości w miejscowości Dolsk.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Serdecznie zapraszamy w dniu 27.04.2013 r. (sobota) w godzinach 11.00 – 17.00 na VI spotkanie integracyjno – biesiadne połączone z Targami Nowości w miejscowości Dolsk.
więcej12 kwietnia - dziś czekolada ma swoje święto. W związku z tym Piotr Krzciuk, obserwator rynku Prawdziwej Czekolady, wraca do jej źródeł i historii. Pokazuje przy okazji nowe, wyrafinowane oblicza ciemnej czekolady i pisze o małych pracowniach tworzących niezwykłe tabliczki doceniane przez koneserów na całym świecie.
więcejRaz do roku w portugalskim miasteczku Óbidos, pod murami średniowiecznego zamku, organizowane jest najdłużej trwające święto dla miłośników czekolady. Specjalnie w Dniu Czekolady przypominamy, jak wyglądał jeden z 4 weekendów podczas Międzynarodowego Festiwalu Czekolady.
więcejCinnabon, międzynarodowa sieć ciastkarni, po raz kolejny planuje budowę sieci franczyzowej w Polsce – informuje portal franczyzawpolsce.pl.
więcej14 - 15 maja 2013 w siedzibie firmy Credin w Sobótce odbędą się seminaria ciastkarskie przemysłowe i półprzemysłowe, ciekawe prelekcje tematyczne, trendy w produkcji ciasteczek, margaryny i tłuszcze, surowce do produkcji ciastkarskiej i piekarniczej, maszyny ciastkarskie, systemy pakowania i wiele innych atrakcji...
więcej7-8 maja br. firma "Biostar" zaprasza na szkolenie dla właścicieli piekarni oraz kadry zarządzającej pt. "Jak oszczędzać czas i powiększyć zyski, podnosząc jakość wypieków".
więcejPracownia Ciast i Tortów „Niezłe Ciacho” zaprasza na 4 kursy tworzenia słodkich arcydzieł w stylu angielskim pod okiem Anny Daraż, znakomitej artystki sugercraftingu. Zapisy już trwają, pierwsze szkolenie rusza pod koniec maja!
więcej