...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Walka z zatorami płatniczymi

    Walka z zatorami płatniczymi 0

    Terminy zapłaty nieprzekraczające 60 dni kalendarzowych i minimum 40 euro rekompensaty za koszty poniesione podczas dochodzenia należności od dłużnika – to niektóre z regulacji zawartych w nowej ustawie o terminach zapłaty w transakcjach handlowych. Najnowsze rozwiązania mają przyczynić się do zmniejszenia zatorów płatniczych.

    więcej
  • Klasyczne cappuccino

    Klasyczne cappuccino 0

    Zgodnie z definicją cappuccino to napój na bazie aromatycznego espresso i spienionego mleka, podawany w filiżankach o pojemności od 150 ml do 180 ml. Mleczna pianka powinna mieć od 0,5 cm do nawet 1,5 cm, a na jej powierzchni konieczna jest brązowa obwódka z espresso, najlepiej z zachowaniem białego środka ze spienionego mleka.

    więcej
  • Wedel podbija świat

    Wedel podbija świat 1

    Już nie tylko małe „polskie” sklepiki będą sprzedawały w Ameryce produkty Wedla. Dzięki zdobyciu audytu amerykańskiej Agencji ds. Żywności i Leków (FDA) polskie czekolady zagoszczą na półkach również wielkich amerykańskich supermarketów. Ekspansja tej marki w zamyśle obejmie cały świat, na co liczą właściciele i inwestorzy firmy

    więcej
  • ZUS pomaga za free!

    ZUS pomaga za free! 0

    „Pomoc przy wypełnianiu wniosków o abolicję ZUS. Szybko. Tanio. Solidnie” – takie ogłoszenia spotkać możemy zarówno w Internecie, jak i w lokalnych gazetach. Dotyczą one odpłatnej pomocy przy wypełnianiu wniosków o umorzenie nieopłaconych składek w ramach ustawy, zwanej potocznie ustawą abolicyjną.

    więcej
  • Konferencja: Nielegalny rynek żywności

    Konferencja: Nielegalny rynek żywności 0

    20 maja br. odbędzie się konferencja na temat zorganizowanej walki z przestępczością żywnościową, pt. "Nielegalny rynek żywności. Skala zjawiska i możliwości przeciwdziałania". Konferencja odbędzie się w Wyższej Szkole Policji w Szczytnie.

    więcej
  • Prosta rzeźba w torcie - tutorial

    Prosta rzeźba w torcie - tutorial 0

    To nie sztuka pokazać pełną finezji technikę rzeźbienia w cieście na przykładzie współczesnej lokomotywy o opływowych kształtach. To fakt, ale ten wybór nie jest przypadkowy. Jak się z czasem okaże, ta rzeźba to konieczna lekcja wstępna do bardziej skomplikowanych technik – kiedy przyjdzie nam rzeźbić zwierzęta.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe