...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Eliminacje do World Chocolate Masters

    Eliminacje do World Chocolate Masters 0

    16-17 kwietnia br. Daniel Staroń, Jacek Kryszeń, Izabela Berendt oraz Mariusz Górecki wezmą udział w tegorocznej eliminacji do prestiżowego konkursu World Chocolate Masters. W Akademii Czekolady w Łodzi rozstrzygnie się, kto z nich pojedzie na międzynarodowy finał zaplanowany na październik w Paryżu.

    więcej
  • Military cake - tutorial

    Military cake - tutorial 1

    Zgodnie z zapowiedzią zwiększamy stopień trudności w sztuce tworzenia tortów 3D. Ten projekt w kształcie czołgu jest bardziej skomplikowany w porównaniu z tortem z poprzedniego tutorialu (MB, luty 2013), ale nie na tyle, żeby sobie nie poradzić. Wystarczy wiedzieć, jak go przygotować i pamiętać o najważniejszych zasadach.

    więcej
  • Mocne i slabe strony biznesu

    Mocne i slabe strony biznesu 0

    Rozejrzyj się wokół siebie. Jeśli czegoś jest pod dostatkiem, jest popularne i ogólnodostępne, to mimo najwyższej jakości, w ludzkich oczach staje się przeciętne i zwykłe. Opracuj własną strategię, którą wyróżnisz się z tłumu, i zaskocz innowacyjnością swoją największą konkurencję.

    więcej
  • Odpadowe rewolucje

    Odpadowe rewolucje 0

    Od 23 stycznia 2013 r. obowiązują nowe przepisy regulujące postępowanie z odpadami – nowa ustawa o odpadach z 14 grudnia 2012 r. Sprawdź, co się zmienia i na co warto zwrócić uwagę w branży piekarsko-cukierniczej.

    więcej
  • Klucz do Bezpieczenstwa w sieci

    Klucz do Bezpieczenstwa w sieci 0

    Konkurencyjność sklepów w sieci jest bardzo duża i tak naprawdę nie cena, a elementy dodatkowe decydują o tym, czy klient dokona zakupu w danym sklepie. Dlatego warto zastosować kilka działań wspierających sprzedaż oraz zwiększających zaufanie do witryny sklepu internetowego, a tym samym zachęcających do zakupów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe