25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
16-17 kwietnia br. Daniel Staroń, Jacek Kryszeń, Izabela Berendt oraz Mariusz Górecki wezmą udział w tegorocznej eliminacji do prestiżowego konkursu World Chocolate Masters. W Akademii Czekolady w Łodzi rozstrzygnie się, kto z nich pojedzie na międzynarodowy finał zaplanowany na październik w Paryżu.
Zgodnie z zapowiedzią zwiększamy stopień trudności w sztuce tworzenia tortów 3D. Ten projekt w kształcie czołgu jest bardziej skomplikowany w porównaniu z tortem z poprzedniego tutorialu (MB, luty 2013), ale nie na tyle, żeby sobie nie poradzić. Wystarczy wiedzieć, jak go przygotować i pamiętać o najważniejszych zasadach.
Rozejrzyj się wokół siebie. Jeśli czegoś jest pod dostatkiem, jest popularne i ogólnodostępne, to mimo najwyższej jakości, w ludzkich oczach staje się przeciętne i zwykłe. Opracuj własną strategię, którą wyróżnisz się z tłumu, i zaskocz innowacyjnością swoją największą konkurencję.
Od 23 stycznia 2013 r. obowiązują nowe przepisy regulujące postępowanie z odpadami – nowa ustawa o odpadach z 14 grudnia 2012 r. Sprawdź, co się zmienia i na co warto zwrócić uwagę w branży piekarsko-cukierniczej.
Konkurencyjność sklepów w sieci jest bardzo duża i tak naprawdę nie cena, a elementy dodatkowe decydują o tym, czy klient dokona zakupu w danym sklepie. Dlatego warto zastosować kilka działań wspierających sprzedaż oraz zwiększających zaufanie do witryny sklepu internetowego, a tym samym zachęcających do zakupów.