...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Kwiaty cukrowe – wiosenny bukiet

    Kwiaty cukrowe – wiosenny bukiet 0

    Akademia tortownia.pl zaprasza na nowe szkolenie, które pomoże przygotować Wam piękne wiosenne kwiaty do dekorowania tortów. 18 kwietnia tego roku będziecie mieli okazję przywołać wiosnę w swoich wypiekach.

    więcej
  • VIII Międzynarodowy Dzień Celiakii

    VIII Międzynarodowy Dzień Celiakii 0

    8 czerwca 2013 r. w Hotelu Gromada w Warszawie od godz. 10.00 do 17.00 odbędą się VIII Międzynarodowy Dzień Celiakii i targi żywności bezglutenowej Gluten Free EXPO 2013. Do udziału w tej największej bezglutenowej imprezie w Polsce zaprasza Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej.

    więcej
  • Seminarium firmy PFAHNL

    Seminarium firmy PFAHNL 0

    Klienci firmy PFAHNL z Zachodniej Polski, wzięli udział w seminarium szkoleniowym w czeskim mieście Litomyśl. Nowe asortymenty chlebów ziarnistych znalazły się w centrum zainteresowania zaproszonych gości. 6 i 7 marca tego roku, mogli oni zapoznać się ze smakiem i sposobem wykonania nowych produktów.

    więcej
  • Systemy magazynowe – cz. III

    Systemy magazynowe – cz. III 0

    Kolejnym rozwiązaniem wielopoziomowego składowania palet są systemy regałów kanałowych z wózkami transportującymi palety (wózki satelitarne shuttle). Nazwa wynika z zasady działania wózka poruszającego się w kanale wytyczonym przez szyny konstrukcyjne.

    więcej
  • Jadalny Kurzweil - tutorial

    Jadalny Kurzweil - tutorial 0

    W oryginale syntezator Kurzweil składa się z 61 klawiszy z aftertouch Fatar TP 8 (cokolwiek to znaczy) i wyświetlacza LED. Tym razem zamiast do gry posłużył nam za wzór tortu przygotowanego specjalnie na urodziny fana muzyki elektronicznej.

    więcej
  • Ocena aktywności enzymów amylolitycznych mąki

    Ocena aktywności enzymów amylolitycznych mąki 0

    Aktywność enzymów amylolitycznych zawartych w mące jest pochodną cech ziarna, z którego została wyprodukowana. Zależy ona również od odmiany pszenicy lub żyta, stanu aktywności enzymatycznej ziarna, zabiegów, jakim poddano ziarno przed przemiałem czy warunków przechowywania mąki po przemiale.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe