...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Gdyby talent Polaków  połączyć z budżetem Włochów…

    Gdyby talent Polaków połączyć z budżetem Włochów… 0

    …to mistrzami świata w lodziarstwie byliby Polacy. W Rimini Paweł Petrykowski, Michał Wiśniewski, Marek Moskwa i Maciej Majzon-Wójtowicz pod wodzą team menadżera Michała Doroszkiewicza pokazali lodziarstwo sięgające gwiazdek Michelin. Wokół polskiego zespołu zrobił się szum po degustacji lodów z trawą żubrową.

    więcej
  • Rozpieszczamy Panie!

    Rozpieszczamy Panie! 0

    13 marca br. podczas SweetTARGów w centrum zainteresowania "Mistrza Branży" znajdą się wyłącznie PANIE z naszej branży. Porozmawiamy o roli kobiety w życiu i biznesie, będziemy pracować nad własnym JA, określać nasze wartości, a także sprawimy miłe niespodzianki – dla duszy i ciała!

    więcej
  • Niespodzianka z okazji Dnia Kobiet...

    Niespodzianka z okazji Dnia Kobiet... 0

    Z okazji Dnia Kobiet wszystkim Paniom życzymy, by zawsze realizowały się w zgodzie z własnym JA, otoczone miłością i wsparciem najbliższych! Ile w kobiecym JA jest siły, piękna i mądrości, przekonamy się już wkrótce, podczas Spotkania dla Kobiet Branży, 13 marca br. w Katowicach. Zapraszamy!

    więcej
  • Nie tylko na patyku! - przegląd nowych form podawania lodów

    Nie tylko na patyku! - przegląd nowych form podawania lodów 0

    Jakie formy podania lodów są w Polsce? Od lat królują niezmiennie trzy pozycje: na patyku, gałkowe albo świderki. Nie znaczy to, że co jakiś czas nie pojawiają się nowe pomysły, czasem tak szalone jak podawanie lodów na gorąco! Przedstawiamy Wam najciekawsze pomysły nadchodzące­go sezonu i… poddajemy je ocenie branżowców!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe