...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Jakość mikrobiologiczna lodów

    Jakość mikrobiologiczna lodów 0

    Lody, ze względu na swój skład chemiczny stanowią doskonałą pożywkę dla rozwoju niepożądanej mikroflory. Badanie lodów na poszczególnych etapach wytwarzania wskazuje na różne źródła ich zanieczyszczenia.

    więcej
  • Sempre – zawsze frontem do klienta

    Sempre – zawsze frontem do klienta 0

    Sempre jest prężnie rozwijającą się firmą z doświadczeniem w dzie­dzinie doradztwa technologicznego. Przez cały rok doradzamy naszym klientom, aktualizując informacje dotyczące najlepszego wykorzystania produktów, a także organizujemy szkolenia i warsztaty, które są prowadzone przez technologów naszych lub firm partnerskich.

    więcej
  • Nadzienia owocowe POLTINO – Produkt Roku!

    Nadzienia owocowe POLTINO – Produkt Roku! 0

    Podczas tegorocznej edycji targów - „SWEET Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie” grono niezależnych specjalistów nagrodziło najlepsze produkty nadając im tytuł „Produkt Roku”. Wśród nich I miejsce w kategorii „komponent” zdobyła firma HORTINO ZPOW Leżajsk Sp. z o.o. za nadzienia owocowe POLTINO.

    więcej
  • WorldFood Warsaw – bogaty program merytoryczny

    WorldFood Warsaw – bogaty program merytoryczny 0

    Kwietniowe targi WorldFood Warsaw to spotkanie polskiej i międzynarodowej branży spożywczej. To także okazja do udziału w wielu panelach i dyskusjach przygotowanych we współpracy z czołowymi ekspertami branżowymi.

    więcej
  • Poltino dla cukiernictwa – dobre, bo polskie

    Poltino dla cukiernictwa – dobre, bo polskie 0

    Hortino to jedna z największych firm z branży przetwórczej oparta w 100% na polskim kapi­tale. Obecnie rozszerza ofertę profesjonalnych produktów skierowanych na rynek cukierniczo-piekarski.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe