Sempre jest prężnie rozwijającą się firmą z doświadczeniem w dziedzinie doradztwa technologicznego. Przez cały rok doradzamy naszym klientom, aktualizując informacje dotyczące najlepszego wykorzystania produktów, a także organizujemy szkolenia i warsztaty, które są prowadzone przez technologów naszych lub firm partnerskich.
Przekraczając próg sklepu Sempre wkraczamy do słodkiego świata wypieków, w którym półki sklepowe pełne są cukrowych wyrobów czy akcesoriów do wykonywania ciast, ciasteczek, tortów, lodów i innych słodkich produktów. Każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie. Współpracujemy z wieloma doświadczonymi firmami – zarówno w Polsce, jak i za granicą.
Nasi partnerzy
Wśród naszych partnerów można znaleźć wiele znanych i cenionych marek, m.in.: Comprital, Dekor Pol, Dawn, Modecor, Barima, Lubeca, Ravifruit, Lavazza, Monin, a także włoską firmę Pernigotti (od ponad 150 lat produkującą komponenty do lodów), której jesteśmy wyłącznym dystrybutorem w Polsce.
Nowość! Cukieteria.pl |
Bo liczy się jakość
Szczególny nacisk kładziemy na jakość oferowanych produktów (w swojej ofercie mamy bardzo szeroki asortyment produktów dla cukierni, lodziarni i kawiarni), sprawny system logistyczny oraz korzystne ceny, co pozwala na stworzenie dobrych relacji z naszymi kontrahentami. Bierzemy udział w najważniejszych targach branżowych, takich jak: Expo Sweet, Horeca, Polagra Food, Euro Gastro.
Szkolenia z Sempre – zawsze na czasie
W siedzibie firmy regularnie organizowane są pokazy, warsztaty i szkolenia lodziarskie, a także cukiernicze z zakresu czekolady, wykorzystania marcepana, produkcji ciast, tortów i deserów. W budynku firmy Sempre znajduje się również laboratorium lodowo-cukiernicze. Dzięki temu podczas warsztatów można zgłębić tajniki produkcji lodów, ciast, deserów oraz sztukę dekoracji cukierniczych i wykonywania produktów z czekolady.
Nasi kontrahenci mogą uzyskać pełną wiedzę w zakresie receptur oraz doboru odpowiednich urządzeń do prowadzenia własnej działalności.
Szkolenia są prowadzone przez naszych technologów i firmy partnerskie. Zgłaszają się do nas miłośnicy cukiernictwa, indywidualni kontrahenci, którzy dopiero mają pomysł na otwarcie własnej lodziarni lub cukierni, a także firmy prosperujące na rynku cukierniczym od wielu lat. Przekazujemy pełną wiedzę i doradztwo produktowe oraz technologiczne. Jeśli kontrahent decyduje się na rozpoczęcie własnej działalności, otrzymuje pełne wsparcie i pomoc od naszych doradców technologicznych.
Prowadzone szkolenia dostarczają niezwykle rozległą wiedzę w zakresie nowości, jakie pojawiają się na rynku.
Szkolenia Zakres szkoleń dotyczących produkcji lodów: |