25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
- Jestem przekonany, że uczestnictwo w programie „Doceń polskie” przyniesie wiele korzyści producentom i przyczyni się do promocji tradycyjnych wyrobów - napisał Marek Sawicki, Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w liście adresowanym do organizatorów programu „Doceń polskie”.
W październiku i listopadzie 2014 roku w 10 miastach Polski odbyły się Podwieczorki z Akademią Mistrza. Nowy cykl spotkań branżowych, organizowanych przez ZT Kruszwica, przyciągnął liczną grupę przedsiębiorców.
Jesteś właścicielem małej piekarni, cukierni lub lodziarni, zatrudniasz do 9 pracowników? Chcesz, żeby Twój zakład był bezpiecznym miejscem pracy? Potrzebujesz fachowej porady? Weź udział w bezpłatnym szkoleniu organizowanym przez Okręgowy Inspektorat Pracy w Katowicach podczas targów SweetTARGI.
Złocisty kolor, ciągnąca się konsystencja i delikatny posmak mleka – tak najczęściej opisujemy karmel stanowiący wypełnienie pralin, czekolad, batonów i wypieków, a także polew do lodów czy gofrów. Podbija nasze kubki smakowe swoją wyrazistością i delikatnością. Szczególnym uznaniem cieszy się na rynku brytyjskim i francuskim.
Każdy inwestor, otwierając nowy lokal – czy to piekarnię, cukiernię czy kawiarnię – chce, aby wygląd i wyposażenie sklepu były dopasowane do jego potrzeb i żeby zyski ze sprzedaży były jak największe. To samo dotyczy lokali modernizowanych; tam przede wszystkim chcielibyśmy, polepszyć warunki funkcjonalne i estetyczne.
Hurtownia A.J. Motyl w Bystrzejowicach zaprasza wszystkich swoich klientów z województwa lubelskiego na szkolenie „Znakowanie żywności”. Spotkanie odbędzie się 20 stycznia 2015 r. w siedzibie hurtowni.