...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Wirtualny spacer po twojej piekarni

    Wirtualny spacer po twojej piekarni 0

    Współczesny klient wymaga transparentności firmy i produktu. A gdyby prócz czystej i jawnej etykiety zaoferować mu coś więcej? Zaprosić go do wnętrza piekarni lub cukierni? Nierealne? Dzięki wirtualnemu spacerowi jest to możliwe!

    więcej
  • Kobiecość, Rzemiosło i jego Przyszłość

    Kobiecość, Rzemiosło i jego Przyszłość 0

    W nowym MB Panie nadają tonu. Monika Walecka odczarowuje stereotyp piekarza, Madame Caramel przewodzi po kulinarnych zakątkach Paryża, a sensorka Renata Januszewska odkrywa smakowe niuanse w czekoladzie. Pań nie brakuje w nowym dziale Rzemiosło Przyszłości, jednak mamy też zacne grono Panów. Sprawdź, kto i co się za tym kryje.

    więcej
  • Polsko-włoskie spotkania na lodowym szczycie

    Polsko-włoskie spotkania na lodowym szczycie 0

    11 kwietnia w łódzkiej Szkole Sztuki Kulinarnej Ashanti odbyły się warsztaty pod hasłem „Monte Bianco – zdobywamy szczyty”. Organizatorami wydarzenia były polskie firmy: Plus, AKO i włoski producent lodów Montebianco. Tematem przewodnim uczyniono produkcję lodów rzemieślniczych przy użyciu tradycyjnych komponentów.

    więcej
  • Za czerwony pasek lody za złotówkę

    Za czerwony pasek lody za złotówkę 0

    Rodzice na pewno wynagrodzą całoroczny trud swoich pociech drobnymi upominkami i uściskami. Od sieci LodyBonano zaś dostaną jeszcze truskawkowe lody za złotówkę.

    więcej
  • Kac? Są na to...lody!

    Kac? Są na to...lody! 0

    Sok pomidorowy, witamina C, kefir lub rosół. To najczęściej stosowane metody na kaca. Istnieje też nieco inna forma lekarstwa. Lody. Z bardzo wyjątkowym dodatkiem - paracetamolem. Gdzie można poratować się takim słodkim specyfikiem?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe