![Nowość – pasty do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych](/public/artykuly-sponsorowane/1424/4381/1424_4381_15385_136x94.jpg)
Nowość – pasty do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych 0
Na rozpoczęcie sezonu lodowego w ofercie Baker Poland pojawiły się pasty do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Na rozpoczęcie sezonu lodowego w ofercie Baker Poland pojawiły się pasty do produkcji lodów i wyrobów cukierniczych.
więcej1 marca zaczęły obowiązywać przepisy Ustawy z dnia 10 stycznia 2018 r. o ograniczeniu handlu w niedziele i święta oraz w niektóre inne dni. Chociaż pierwsze wolne od sprzedaży niedziele już za nami, nadal jest wiele niejasności. Czy nowe normy prawne wpłyną na działalność piekarni, cukierni i lodziarni?
więcejPolska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w „VII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”. Konferencja odbędzie się 23-24 maja 2018 r. w Hotelu Afrodyta Business & Spa w Radziejowicach k. Warszawy. 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
więcejPonad 140 produktów spożywczych w czternastu kategoriach walczyło o medale i wyróżnienia targowe. Propozycje producentów i przetwórców zaskoczyły nawet wymagające kubki smakowe profesjonalistów zasiadających w Jury. Dzisiaj podczas spotkania
z mediami zostały ogłoszone wyniki.
W marcu firma Savpol, już po raz kolejny, zaprosiła na seminaria lodziarskie. Podczas świetnie przygotowanych spotkań, które odbyły się w aż 7 miastach (w Gdańsku, Grudziądzu, Poznaniu, we Wrocławiu, w Czeladzi, Krakowie oraz w Rzeszowie), przedstawiono szeroką ofertę na nadchodzący sezon lodziarski.
więcej18 kwietnia podczas Mazury Horeca emocje sięgną zenitu! W Master Challenge by Schöller zmierzą się profesjonalni cukiernicy i kucharze z całego kraju, by stworzyć kreatywny deser lodowy i zgarnąć główną nagrodę (10 tys. zł!!). Dołącz do nich! Tylko do 30 marca można nadsyłać swoje zgłoszenia.
więcej17 marca br. w Katowicach jury konkursu na Najlepszy Produkt Sweettargi 2018 wyłoniło zwycięzców w trzech kategoriach: komponent, urządzenie i gotowy wyrób. Wyniki odzwierciedlają najważniejsze trendy w branży piekarskiej i cukierniczej!
więcej