Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w „VII AKADEMII FOOD-LEX – jakość i bezpieczeństwo żywności”. Konferencja odbędzie się 23-24 maja 2018 r. w Hotelu Afrodyta Business & Spa w Radziejowicach k. Warszawy. 25% zniżki dla prenumeratorów kwartalnika „Food-Lex”
Podobne artykuły
Konferencja PFPŻ ZP: Bezpieczeństwo opakowań do żywnościSzkolenie: Vademecum wiedzy o prawie żywnościowymAkademia PFPŻ ZP – jakość i bezpieczeństwo żywnościKonferencja jest przeznaczona dla wszystkich przedsiębiorstw branży spożywczej w całym łańcuchu żywnościowym, a szczególnie dla pracowników działów: produkcji, zapewnienia jakości, technologii, a także dla osób odpowiedzialnymi za sprawy legislacyjne. Podczas konferencji zostaną przedstawione aktualne i istotne informacje dotyczące przepisów regulujących jakość i bezpieczeństwo żywności.
W programie m.in. zagadnienia dotyczące:
- Dodatków do żywności
- Zanieczyszczenia żywności
- Opakowań
- Zmiany przepisów.
Gwarantujemy najlepszych wykładowców, nieograniczoną możliwość dyskusji w czasie wykładów oraz podczas uroczystej kolacji!
Więcej informacji na: www.pfpz.pl
Kontakt: Monika Jonczak, Dyrektor Marketingu, tel.: +48 22 830 70 55, email: m.jonczak@pfpz.pl