...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • 31 stycznia zbierze się Loża Ekspertów programu „Doceń polskie”

    31 stycznia zbierze się Loża Ekspertów programu „Doceń polskie” 0

    Coraz częściej na produktach spożywczych można spotkać godło jakości „Doceń polskie”, a może być ich jeszcze więcej. 31 stycznia w Sosnowcu odbędzie się 27. atestacja żywności. Swój udział potwierdzili producenci z całej Polski, ale nadal można przesyłać swoje zgłoszenia. Udział w certyfikacji jest bezpłatny.

    więcej
  • Split payment ruszy w wakacje 0

    Wdrożenie split payment odroczono, ale przepadły zapisy przychylne właścicielom małych firm. Dodatkowy rachunek w banku z ograniczonym do niego dostępem, kontrahent, który płaci przedsiębiorcy jedynie kwotę netto oraz bardziej uważne obracanie gotówką – tak będzie wyglądać rzeczywistość ponad 1,5 mln podatników VAT od 1.07.

    więcej
  • Podważenie podlegania ubezpieczeniom przez ZUS - postępowanie i konsekwencje

    Podważenie podlegania ubezpieczeniom przez ZUS - postępowanie i konsekwencje 0

    Podważenie podlegania ubezpieczeniom przez ZUS ma na celu udowodnienie pozorności zawartej umowy, w celu skorzystania z zasiłku. Postępowanie to ma miejsce najczęściej w przypadku pracowników zatrudnionych na umowę o pracę, gdzie istnieją podejrzenia, że umowa o pracę została zawarta właśnie na potrzeby skorzystania z zasiłku.

    więcej
  • Styczniowy Mistrz Branży na pełnej petardzie!

    Styczniowy Mistrz Branży na pełnej petardzie! 0

    Co inspiruje gwiazdę cukiernictwa Antonio Bachour'a i co jest jego słabością? Jakie są tajniki ciasta francuskiego i francuskiego mistrza Thierry'ego Ayela? Jak wygląda pączek na Instagramie, a czego szuka konsument w tłusty czwartek? Dlaczego warto być EKO – począwszy od chleba, a kończąc na czystej energii?

    więcej
  • Czas dla łowców na Expo Sweet

    Czas dla łowców na Expo Sweet 0

    Jubileuszowa 10. edycja targów Expo Sweet już 25-28 lutego 2018 r. w nowym miejscu! Organizatorzy zapowiadają jeszcze ciekawsze konkursy, bogaty program szkoleń i nęcą wyśmienitą ofertą wystawców, którzy przygotowali wyjątkowe okazje dla branży!

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe