...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Mistrz Branży: zakręceni na punkcie lodów

    Mistrz Branży: zakręceni na punkcie lodów 0

    Odrobina szaleństwa i 100% perfekcja, czyli przepis Tomasza Szypuły i Łukasza Parzymskiego na Lodziarskie Mistrzostwa Polski 2017! Nowatorskie trendy w lodach: świeże zioła i kwiaty, 5 najbardziej pożądanych deserów na Instagramie, ekologiczne kubeczki do lodów. Oraz EXTRA przewodnik po imprezach i festiwalach lodziarskich!

    więcej
  • Nowości Expo Sweet 2017

    Nowości Expo Sweet 2017 0

    Czysta etykieta, pradawne zboża, nowoczesna technika, która pozwala łączyć świat piekarni i gastronomii, a także ciekawe premiery książkowe i liczne atrakcje na stoiskach – oto, co pojawiło się na Expo Sweet 2017.

    więcej
  • Cloud – software i service „z chmury”

    Cloud – software i service „z chmury” 0

    Procesy biznesowe realizowane „w chmurze” cieszą się dużym zaintere­sowaniem przedsiębiorców. Użytkownicy aplikacji informatycznych w zakładach o różnym potencjale sięgają po szansę, jaka wiąże się z obsługą informatyczną procesów realizowaną „w chmurze” – Cloud-Computing.

    więcej
  • Nowi mistrzowie lodziarstwa z przepustką do Rimini

    Nowi mistrzowie lodziarstwa z przepustką do Rimini 0

    VIII Lodziarskie Mistrzostwa Polski Expo Sweet 2017, 27 lutego 2017 r. | Była pieczona dynia, lody chałwowe z świeżym plastrem miodu, ale to deser w kształcie awokado wzbudził największe uznanie jury i pozwolił Tomaszowi Szypule oraz Łukaszowi Parzymskiemu stanąć na podium Lodziarskich Mistrzostw Polski!

    więcej
  • Barwniki w cukiernictwie

    Barwniki w cukiernictwie 1

    Na odbiór wrażeń sensorycz­nych wpływają nie tylko smak oraz tekstura, ale również barwa produktu. Świat bez kolorów byłby szary. To dzięki nim jesteśmy w stanie odróżnić m.in. smaki landry­nek w jednym opakowaniu, możemy zachwycać się barw­nymi dekoracjami na ciastach.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe