...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Cukier Królewski na szóstkę!

    Cukier Królewski na szóstkę! 0

    Już po raz szósty Cukier Królewski zwyciężył w prestiżowym programie Laur Konsumenta. Zajął pierwsze miejsce w swojej kategorii, co oznacza, że konsumenci uznali go za najpopularniejszą markę cukru w Polsce.

    więcej
  • Korzyści podatkowe wynikające z darowizny znaku towarowego

    Korzyści podatkowe wynikające z darowizny znaku towarowego 0

    Znak towarowy to cenny składnik majątku każdego przedsiębiorstwa i podstawowy element służący jego promocji. Jest on przedmiotem ochrony prawnej, a z racji tego, że skojarzenia z nim związane bardzo często decydują o sukcesie finansowym firmy, może podlegać darowiźnie.

    więcej
  • Kulinarne Kaszuby na Targach FOOD-to-GO czyli hołd smakom niezwykłego regionu

    Kulinarne Kaszuby na Targach FOOD-to-GO czyli hołd smakom niezwykłego regionu 0

    Pizza zupełnie nie… włoska, férkasë, kreple i golce – tych wyjątkowych kaszubskich potraw będzie można spróbować podczas największych w regionie Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Ponad 100 firm zaprezentuje branżowe nowości już 8 i 9 lutego w gdańskim Centrum Wystawienniczo-Kongresowym AMBER EXPO!

    więcej
  • Specjalne zaproszenia na Expo Sweet dla Czytelników Mistrza Branży

    Specjalne zaproszenia na Expo Sweet dla Czytelników Mistrza Branży 0

    30 specjalnych zaproszeń dla Czytelników Mistrza Branży już czeka w naszej redakcji! Specjalne, bo bez konieczności rejestrowania on-line, bez oczekiwania w długiej kolejce do rejestracji przed najbardziej oczekiwanym wydarzeniem w branży – Expo Sweet 2017! Na Wasze zgłoszenia czekamy do 22 lutego br.

    więcej
  • Zmiana sytuacji prawnej żywności specjalnego przeznaczenia żywieniowego

    Zmiana sytuacji prawnej żywności specjalnego przeznaczenia żywieniowego 1

    20 lipca 2016 r. zmieniła się sytuacja prawna i od tego dnia nie funkcjonują pojęcia „środka spożywczego specjalnego przeznaczenia żywieniowego” oraz „żywności dietetycznej”. Nie ma już środków spożywczych specjalnego przeznaczenia bezglutenowych, przeznaczonych dla sportow­ców, cukrzyków czy bezsodowych. Co zatem jest?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe