![Cukier Królewski na szóstkę!](/public/artykuly-sponsorowane/32/3716/32_3716_12816_136x94.jpg)
Cukier Królewski na szóstkę! 0
Już po raz szósty Cukier Królewski zwyciężył w prestiżowym programie Laur Konsumenta. Zajął pierwsze miejsce w swojej kategorii, co oznacza, że konsumenci uznali go za najpopularniejszą markę cukru w Polsce.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Już po raz szósty Cukier Królewski zwyciężył w prestiżowym programie Laur Konsumenta. Zajął pierwsze miejsce w swojej kategorii, co oznacza, że konsumenci uznali go za najpopularniejszą markę cukru w Polsce.
więcejPo raz kolejny zapraszamy do wzięcia udziału w corocznym plebiscycie cukierniczo – piekarniczo - lodziarskim "Receptury Wielkanocne" organizowanym przez redakcję Mistrza Branży.
więcejZnak towarowy to cenny składnik majątku każdego przedsiębiorstwa i podstawowy element służący jego promocji. Jest on przedmiotem ochrony prawnej, a z racji tego, że skojarzenia z nim związane bardzo często decydują o sukcesie finansowym firmy, może podlegać darowiźnie.
więcejPizza zupełnie nie… włoska, férkasë, kreple i golce – tych wyjątkowych kaszubskich potraw będzie można spróbować podczas największych w regionie Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO. Ponad 100 firm zaprezentuje branżowe nowości już 8 i 9 lutego w gdańskim Centrum Wystawienniczo-Kongresowym AMBER EXPO!
więcej30 specjalnych zaproszeń dla Czytelników Mistrza Branży już czeka w naszej redakcji! Specjalne, bo bez konieczności rejestrowania on-line, bez oczekiwania w długiej kolejce do rejestracji przed najbardziej oczekiwanym wydarzeniem w branży – Expo Sweet 2017! Na Wasze zgłoszenia czekamy do 22 lutego br.
więcejSkąd pewność Piotra Kucharskiego, szefa piekarni wrocławskiej Chleboteki, że czeka nas chlebowa rewolucja? Czy branża lodziarska przechodzi rewoltę pod hasłem "naturalności", czy to zwykły blef? Jak mistrz deserów Walter Vogt odkrywa smaki w najprostszych surowcach? I jak tworzyć piękno, krok po kroku, według Igi Sarzyńskiej?
więcej20 lipca 2016 r. zmieniła się sytuacja prawna i od tego dnia nie funkcjonują pojęcia „środka spożywczego specjalnego przeznaczenia żywieniowego” oraz „żywności dietetycznej”. Nie ma już środków spożywczych specjalnego przeznaczenia bezglutenowych, przeznaczonych dla sportowców, cukrzyków czy bezsodowych. Co zatem jest?
więcej