...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • Bezlaktozowa słodycz

    Bezlaktozowa słodycz 0

    Rynek żywności przechodzi nieustanne rewolucje: od wprowadza­nia produktów o obniżonej zawartości cukru, bez cukru, poprzez produkty beztłuszczowe, bezglutenowe, aż po te pozbawione laktozy. Celem tych metamorfoz jest przede wszystkim zdrowie. W trosce o nie konsumenci są w stanie znieść wszelkie zmiany i zapłacić każdą cenę.

    więcej
  • Światowe trendy i śląska dusza, czyli SweetTARGi 2017

    Światowe trendy i śląska dusza, czyli SweetTARGi 2017 0

    Gdzie chleb smakuje najlepiej? Gdzie znajdziesz szpajzę czy nieodłączny element wesel i wielkanocnych stołów – kołocz? Gdzie szukać mistrzów piekarstwa i cukiernictwa tak silnie przywiązanych do regionalnych tradycji? Gdzie nowoczesne rzemiosło rozwija się dynamicznie? Według nas na Śląsku! I pokażemy to na SweetTARGach.

    więcej
  • Zostały 2 dni na zmianę formy opodatkowania

    Zostały 2 dni na zmianę formy opodatkowania 0

    Tylko do piątku, 20 stycznia, przedsiębiorcy mogą zmienić formę opodatkowania na kolejny rok. Po raz pierwszy mogą to zrobić elektroniczne, warunkiem jest jednak posiadanie profilu zaufanego lub płatnego podpisu elektronicznego.

    więcej
  • Sektor EcoFood hitem targowym!

    Sektor EcoFood hitem targowym! 0

    Szacuje się, że rynek żywności ekologicznej w Polsce w 2015 r. osiągnął wartość ok. 800 mln zł. a w 2017 r. ma szansę przekroczyć 1 mld zł. Powierzchnia ekologiczna użytków rolnych w Polsce wynosi około 580 tys. ha. Liczba zarejestrowanych gospodarstw ekologicznych w 2016 r. wyniosła 24 276.

    więcej
  • Rzemieślnicza lodowa alternatywa

    Rzemieślnicza lodowa alternatywa 0

    Dlaczego warto inwestować w dobre surowce? Jak nie przespać sezonu i wykorzystać składniki do lodów w cukiernictwie? Czym jest crossing w branży lodowej i dlaczego warto go stosować – na te wszystkie pytania odpowiada Sławomir Szewczyk, właściciel Sempre Group oraz sklepu Cukieteria.pl.

    więcej
  • Ekotargi w Polsce i zagranicą

    Ekotargi w Polsce i zagranicą 0

    Wraz ze wzrastającym zain­teresowaniem żywnością ekologiczną, tradycyjną i lokalną przybywa wydarzeń targowych oraz festiwali poświęconych tej tematyce. Aby przycią­gnąć uwagę odwiedzających i wystawców, organizatorzy przygotowują najróżniejsze wydarzenia dodatkowe, takie jak prelekcje, pokazy kulinarne czy warsztaty.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe