...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Lody

  • JPK póki co z wymogiem bezpiecznego e-podpisu

    JPK póki co z wymogiem bezpiecznego e-podpisu 0

    Kolejna tura przedsiębiorców zmierzy się z cyfryzacją fiskusa. Następne będą mikrofirmy. Standardem staje się przesyłka przez internet danych o VAT. Warto się przyjrzeć, jak powinien wyglądać ten standard, czyli jak tworzyć pliki JPK, które od 2018 r. będą obowiązkowe już dla wszystkich przedsiębiorców.

    więcej
  • Otwarcie kolejnej Wytwórni Lodów Prawdziwych „U Lodziarzy”

    Otwarcie kolejnej Wytwórni Lodów Prawdziwych „U Lodziarzy” 0

    Lody z Wytwórni „U Lodziarzy” cieszą się w Białymstoku niesłabnącą popularnością. Nic więc dziwnego, że systematycznie przybywa lodziarni, w których skosztować można tych tworzonych na bazie babcinej receptury przysmaków. Już w najbliższy piątek dołączy do nich kolejna – tym razem będzie to wyspa lodowa w galerii Alfa Centrum.

    więcej
  • Reklamacja - najlepszym prezentem od klienta

    Reklamacja - najlepszym prezentem od klienta 0

    To, w jaki sposób podchodzimy do reklamacji składanej przez klienta, decyduje, czy na niej stracimy, czy zarobimy, a także czy klient w przyszłości do nas wróci, dlatego reklamacja, to najlepszy prezent, jaki możemy od niego dostać.

    więcej
  • Ostatnie dni świątecznego Plebiscytu, ostatnia szansa na nagrody

    Ostatnie dni świątecznego Plebiscytu, ostatnia szansa na nagrody 0

    Tylko do 20 grudnia br. można głosować w internetowym plebiscycie „Receptury Świąteczne 2016”. O uznanie Czytelników walczy 50 autorskich receptur na ciasta, ciasteczka, a nawet lody, przygotowanych przez Mistrzów i Uczniów. Na autorów zwycięskich przepisów, jak i głosujących czekają atrakcyjne nagrody!

    więcej
  • Proste prawdy o lodziarstwie

    Proste prawdy o lodziarstwie 0

    O micie prostego lodziarskiego biznesu, o braku jednej recepty na sukces, o przekornym polskim konsumencie i zmieniających się gustach, a także o sztuce tworzenia lodów i prostej prawdzie, że w handlu dwie strony muszą być zadowolone – rozmowa ze Sławomirem Szewczykiem, prezesem firmy Sempre Group.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe