Polska na 24. miejscu 0
Znamy już wyniki Światowego Indeksu Bezpieczeństwa Żywności 2012. Wyprzedziliśmy ponad 80 krajów... Jakie są nasze mocne strony?
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Znamy już wyniki Światowego Indeksu Bezpieczeństwa Żywności 2012. Wyprzedziliśmy ponad 80 krajów... Jakie są nasze mocne strony?
więcejCzęsto przedsiębiorcy stają przed dylematem: jak pozyskać kapitał na rozwój swojej działalności? W gąszczu możliwości, jakie daje rynek finansowy, warto wybrać opcję, która wzmocni pozycję piekarni na rynku.
więcejZapraszamy do działu "Receptury", gdzie opublikowaliśmy przepisy przygotowane przez uczniów ZSZ ZPEW w Lwówku Śląskim. Receptury opracowano na podstawie zasad akcji „Twój wypiek w Nepalskiej Piekarni”, która została ogłoszona na naszych łamach.
więcejAutorzy: Uczennice II kl ZSZ w ZPEW Lwówek Śląski, Adrianna Podkościelna i Paulina Lebiedź
więcejAutor: Krystian Oleńczuk, klasa III ZSZ ZPEW w Lwówku Śląskim
więcejRadomska Szkoła Wyższa we współpracy z Akademią Piekarską firmy IREKS PROKOPOWICZ Sp. z o.o. ogłasza nabór na I semestr 3,5-letnich studiów niestacjonarnych na kierunku piekarz-cukiernik.
więcejW sezonie 2011/2012 produkcja cukru białego w Polsce wyniosła 1859 tys. t i była o 27% większa niż w sezonie poprzednim oraz o 453 tys. t od kwoty produkcyjnej – wynika z raportu Rynek cukru Instytutu Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej.
więcej