...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Najlepsza bagietka we Francji w 2025 roku

    Najlepsza bagietka we Francji w 2025 roku 0

    Francja znów wybrała swoją królową – i jak co roku, ma kształt bagietki. Podczas paryskiego Święta Chleba rozstrzygnięto konkurs na Najlepszą Bagietkę Rzemieślniczą we Francji. Zwyciężył Zouhair Byadi.

    więcej
  • Piekarnia, która kusi nie tylko chlebem

    Piekarnia, która kusi nie tylko chlebem 0

    Design w piekarniach to nie tylko estetyka, ale też klucz do sukcesu. To sposób na przyciągnięcie klientów, budowanie marki i tworzenie przyjemnej atmosfery, która zachęci do powrotu.

    więcej
  • Szczecińska firma „Asprod” nagrodzona!

    Szczecińska firma „Asprod” nagrodzona! 0

    Działająca od 30 lat firma piekarniczo - cukiernicza, Asprod otrzymała w ostatnim czasie dwie nagrody – wyróżnienie na liście „Diamentów Forbesa” oraz wyróżnienie „Zielonego Feniksa”. Asprod to jeden z nielicznych konceptów, który umożliwia zakup towarów bez potrzeby wychodzenia z samochodu w swoich trzech placówkach.

    więcej
  • Branża piekarnicza odchodzi od jaj klatkowych

    Branża piekarnicza odchodzi od jaj klatkowych 0

    Ponad 170 firm w Polsce, w tym 16 piekarni, zobowiązało się wycofać jaja klatkowe do końca 2025 r. – wynika z najnowszego raportu Stowarzyszenia Otwarte Klatki. Ponad 47% wdrożyło już swoje zobowiązania w życie, wśród piekarni odsetek ten wynosi 62%.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe