
Przegląd firm szkolących 2025 0
Prezentujemy najnowszy przegląd firm szkolących cukierników, lodziarzy, piekarzy i sugarcrafterów.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Prezentujemy najnowszy przegląd firm szkolących cukierników, lodziarzy, piekarzy i sugarcrafterów.
więcejFrancja znów wybrała swoją królową – i jak co roku, ma kształt bagietki. Podczas paryskiego Święta Chleba rozstrzygnięto konkurs na Najlepszą Bagietkę Rzemieślniczą we Francji. Zwyciężył Zouhair Byadi.
więcejDesign w piekarniach to nie tylko estetyka, ale też klucz do sukcesu. To sposób na przyciągnięcie klientów, budowanie marki i tworzenie przyjemnej atmosfery, która zachęci do powrotu.
więcejW dniach 9–11 września 2025 roku w centrum wystawienniczym Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie odbędzie się trzecia edycja Targów Sweet Tech 2025 – wydarzenia dedykowanego profesjonalistom z branży cukierniczej, piekarniczej, lodziarskiej oraz kawiarnianej.
więcejNa rynku słodyczy pojawiła się nowa marka, która stawia na emocje, wyrazistą estetykę i przemyślany przekaz wizualny. Deserro – bo o niej mowa – została zaprojektowana z uwzględnieniem zasad tzw. neurodesignu, który coraz częściej pojawia się w strategiach brandingowych firm FMCG.
więcejDziałająca od 30 lat firma piekarniczo - cukiernicza, Asprod otrzymała w ostatnim czasie dwie nagrody – wyróżnienie na liście „Diamentów Forbesa” oraz wyróżnienie „Zielonego Feniksa”. Asprod to jeden z nielicznych konceptów, który umożliwia zakup towarów bez potrzeby wychodzenia z samochodu w swoich trzech placówkach.
więcejPonad 170 firm w Polsce, w tym 16 piekarni, zobowiązało się wycofać jaja klatkowe do końca 2025 r. – wynika z najnowszego raportu Stowarzyszenia Otwarte Klatki. Ponad 47% wdrożyło już swoje zobowiązania w życie, wśród piekarni odsetek ten wynosi 62%.
więcej