...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • KPO dla branży HoReCa; do podziału 1,2 mld zł

    KPO dla branży HoReCa; do podziału 1,2 mld zł 0

    Ministerstwo Funduszy i Polityki Regionalnej ogłosiło w środę nabór wniosków na dotacje dla branży hotelarskiej, gastronomicznej i cateringowej (HoReCa) oraz turystycznej i kulturalnej w ramach Krajowego Planu Odbudowy. W ramach tego naboru do rozdysponowania jest 1,2 mld zł.

    więcej
  • Wypalony piekarz to spalony chleb

    Wypalony piekarz to spalony chleb 0

    Pasja oraz odpowiednie zaangażowanie może przerodzić się w pracę marzeń. Tylko, gdy pasja staje się pracą nieraz zaczyna stawać się udręką. Ciągły stres, nadgodziny, brak czasu wolnego - to zmora wielu cukierników i piekarzy. Jak ustrzec się przed wypaleniem zawodowym? Na pytania odpowiada psycholożka SWPS, Magdalena Marszałek.

    więcej
  • Wielkanocne bochenki

    Wielkanocne bochenki 0

    Nie sposób wyobrazić sobie wielkanocnego koszyczka bez chleba. Na świątecznym stole pojawia się jako ważny dodatek, a nawet jako naczynie do podania żurku. Warto zatem zadbać o to, by świąteczny bochenek był nie tylko dobrze wypieczony, ale też pięknie udekorowany.

    więcej
  • Niezbędne wsparcie w trakcie przedświątecznej gorączki

    Niezbędne wsparcie w trakcie przedświątecznej gorączki 0

    W okresie przygotowań do Świąt Wielkanocnych, gdy zapotrzebowanie na słodkie wypieki i tradycyjne pieczywo gwałtownie rośnie, cukiernie i piekarnie stają przed wyzwaniem zwiększonej produkcji. Każdemu klientowi zależy, by jego ciasto było gotowe na czas.

    więcej
  • Dzień Piekarza i Cukiernika

    Dzień Piekarza i Cukiernika 0

    Z pracy piekarzy i cukierników korzystamy na co dzień. Chleb, bułki, drożdżówki to produkty pierwszej potrzeby, a ciasta czy torty to przyjemności, które uświetniają uroczystości lub umilają dzień. Przypadające na 15 marca Święto Piekarzy i Cukierników to dobry moment, żeby przyjrzeć się tym zawodom bliżej.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe