![XXV Jubileuszowe Radomskie Święto Chleba](/public/artykuly-sponsorowane/2/6292/2_6292_23111_136x94.jpg)
XXV Jubileuszowe Radomskie Święto Chleba 0
Bo bez chleba żyć się nie da! Zapraszamy w dniach 1, 2 i 3 września do Radomia, Plac Corazziego - ul. Żeromskiego 53.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Bo bez chleba żyć się nie da! Zapraszamy w dniach 1, 2 i 3 września do Radomia, Plac Corazziego - ul. Żeromskiego 53.
więcejCo sprawia, że mąka doskonale sprawdza się w jednym, a zawodzi w innym wypieku? Czy mąki z owadów to przyszłość, która nas czeka? Dlaczego mąki z pradawnych zbóż stają się coraz popularniejsze?
więcejW dzisiejszym świecie piekarskim, osiągnięcie równowagi między jakością produktu a efektywnością produkcji to klucz do sukcesu. Odpowiednie narzędzia wysokiej jakości, takie jak maszyny oraz blachy, formy i środki natłuszczające odgrywają decydującą rolę w realizacji tego celu.
więcejKażdy powinien móc pozwolić sobie na chleb - uważają właścicielki Piekarni Czajkowskiej z Poznania. Dlatego ich odpowiedzią na rosnące ceny pieczywa i spadek jego sprzedaży jest nietypowa “akcja paragonowa”.
więcejCieszący się popularnością film „Barbie” zainspirował cukierników i kucharzy, którzy zaczęli serwować w swoim menu wypieki i dania w kolorze różowym – charakterystycznym dla tematyki związanej ze słynną lalką.
więcejCzy zawód zduna jest jeszcze potrzebny? Jaka jest kondycja branży piekarskiej w Polsce? Jak wybrać odpowiednią mąkę? Czym różni się bajgiel od obwarzanka? W czym tkwi sekret idealnego croissanta? I dlaczego Piekarnia na Żywym Zakwasie jest tak wyjątkowa? Czytajcie wydanie specjalne!
więcejSezon letni to czas, kiedy cukiernie i lodziarnie prześcigają się w rozmaitych wariacjach mrożonych deserów. Chodzi nie tylko o połączenia smakowe, ale także o dodatki czy sposób podania. Wrocławska piekarnia Plon od kilku dni serwuje lody w croissantowych rożkach.
więcej