...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Misja - ocalić rzemiosło

    Misja - ocalić rzemiosło 0

    Jak odróżnić prawdziwy chleb od tego z półproduktów niskiej jakości? Co się stanie, jeśli z mapy Polski znikną manufaktury oraz rzemieślnicze zakłady? Jak łączy się kupowanie pieczywa w takich miejscach z dbałością o planetę? Zobacz wywiad w formie wideo z Mirosławem Kurkiem, prezesem stowarzyszenia Rzemieślnik.

    więcej
  • Prawie stuletnia “papieska” piekarnia zamknięta

    Prawie stuletnia “papieska” piekarnia zamknięta 0

    Rzymska rodzinna piekarnia Arrigoni, która od 1930 roku dostarczała pieczywo do Watykanu, właśnie została zamknięta. Głównymi czynnikami był spadek ilości klientów spowodowany masową turystyką oraz wysokie ceny energii.

    więcej
  • Praca w nocy – wybór czy konieczność?

    Praca w nocy – wybór czy konieczność? 0

    Problemy kadrowe dotkliwie dają się we znaki właścicielom piekarni. Ze względu na zaniedbania w zakresie kształcenia zawodowego i poziom trudności pracy nie ma wielu adeptów tego zawodu.

    więcej
  • Pokaż siebie!

    Pokaż siebie! 0

    Chcesz mieć więcej klientów i podnieść obroty w firmie? Zbudować silną markę rozpoznawalną nie tylko w twoim mieście? Zamiast tortów, lodów i ciastek pokaż… swoją twarz! Poznaj siłę personal brandingu!

    więcej
  • Studenci z zagranicy na praktykach w firmie Geth

    Studenci z zagranicy na praktykach w firmie Geth 0

    Współpraca studenckiej organizacji IAESTE z Krakowa i firmy Geth trwa od niemal 10 lat. Dotychczas w praktykach uczestniczyli młodzi ludzie z Indii, Ghany, Chin, Ekwadoru, Wietnamu, Brazylii i Słowacji. W tym roku w Polsce w ramach wymiany pojawiła się studentka inżynierii chemii z Brazylii.

    więcej
  • Czy robimy wszystko, co w naszej mocy?

    Czy robimy wszystko, co w naszej mocy? 0

    Bardzo łatwo przychodzi nam czekanie na to, aby ktoś coś w końcu zrobił dla piekarzy czy cukierników. Wiele razy słyszałem: państwo powinno uregulować kwestie nazewnictwa związane z piekarnią, chlebem, rzemiosłem itp.

    więcej
  • Pajda z pasją, charakterem i atramentem z kałamarnicy

    Pajda z pasją, charakterem i atramentem z kałamarnicy 0

    Rzemiosło to wolność. Wolność w tworzeniu bochenków, w których czuć powiew kuchni polskiej i śródziemnomorskiej. I wolność w układaniu grafiku pracy pozwalającego na urlopy i wolne poniedziałki. O podejściu do prowadzenia piekarni rzemieślniczej i życiu marzeń rozmawiamy z Krzysztofem Bartoniem, właścicielem Śląskiej Pajdy.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe