...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Tradycje kulinarne Polski - nowa publikacja Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek

    Tradycje kulinarne Polski - nowa publikacja Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek 0

    Po serii nagradzanych książek o tradycjach kulinarnych Szwecji, Norwegii, Finlandii, Korei, Japonii, przyszła pora na Polskę! Zdobywczyni nagród w konkursach m.in. Gourmand World Cookbook Awards, Magdale pracuje nad publikacją dotyczącą naszych rodzimych dań, słodkości i wypieków. Premiera książki w grudniu tego roku.

    więcej
  • Tak powstają piece Unox

    Tak powstają piece Unox 0

    Piec to serce każdej piekarni i cukierni. Jak właściwie powstają te nowoczesne urządzenia dla gastronomii? Czym różnią się poszczególne modele? Jak szybko można upiec w nich ćwiartkę kurczaka albo chleb? Nasza redakcja poleciała do fabryki pieców marki Unox, by znaleźć odpowiedzi na te pytania.

    więcej
  • Croger – hybryda croissanta z burgerem

    Croger – hybryda croissanta z burgerem 0

    Przyzwyczailiśmy się, że w branży cukierniczo – piekarniczej od czasu do czasu powstają nowe wypieki, z wykorzystaniem ciast, które konsument już zna. Tak było dwa lata temu z cruffinem (muffin plus croissant). Teraz kolej na inne połączenie: burgera z croissantem.

    więcej
  • Małe, słodkie przyjemności z Grenoble

    Małe, słodkie przyjemności z Grenoble 0

    Słodkie przekąski umilą każdą przerwę w pracy i wcale nie muszą być niezdrowe, o czym przekonuje nas francuski cukiernik Thierry Court z Grenoble, właściciel oryginalnego konceptu cukierniczego.

    więcej
  • Cena maksymalna gazu - czy piekarzom i cukiernikom to pomoże?

    Cena maksymalna gazu - czy piekarzom i cukiernikom to pomoże? 0

    W życie weszły przepisy dotyczące stosowania ceny maksymalnej za gaz dla piekarni i cukierni, o wprowadzenie której od dawna zabiegał Rzecznik MŚP Adam Abramowicz. Ministerstwo Rozwoju i Technologii wskazuje, że szacowany koszt pomocy to ok. 366 mln zł za trzy kwartały 2023 r.

    więcej
  • IX edycja targów WorldFood Poland za nami!

    IX edycja targów WorldFood Poland za nami! 0

    Najważniejsze targi w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej poświęcone sektorowi spożywczemu WorldFood Poland odbyły się w dniach 18-20 kwietnia 2023 r. w EXPO XXI w Warszawie. Już po raz dziewiąty połączyliśmy całą branżę w trakcie jednego wydarzenia.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe