...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Piekarstwo

  • Puratos przewiduje trzy najważniejsze trendy na 2025 rok

    Puratos przewiduje trzy najważniejsze trendy na 2025 rok 0

    Puratos, wiodący dostawca składników oraz usług dla piekarnictwa, cukiernictwa i czekolady, ujawnia trzy najważniejsze trendy, które wpłyną na producentów żywności, piekarzy, cukierników i czekoladników na całym świecie w 2025 roku.

    więcej
  • Zawsze jest dobry czas, by zostać piekarzem

    Zawsze jest dobry czas, by zostać piekarzem 0

    Przez blisko 30 lat był dyrektorem wielkiego luksusowego hotelu. Na emeryturze zaczął prowadzić własny górski pensjonat. Jego gości co rano budzi zapach świeżo wypiekanego chleba, a to dlatego, że jego sercem jest piekarnia. Poznajcie Damiana Stachurę, właściciela piekarni rzemieślniczej Mio Padre.

    więcej
  • Dotacja dla rzemieślników ze Śląska

    Dotacja dla rzemieślników ze Śląska 0

    Na początku 2025 roku Śląskie Centrum Przedsiębiorczości planuje ogłosić nabór na dotację dla rzemieślników zainteresowanych rozwojem prowadzonej działalności.

    więcej
  • Wigilijny chleb – opłatek

    Wigilijny chleb – opłatek 0

    W okresie zimowym zaopatrujemy się w opłatki, nie zastanawiając się nad ich produkcją. Z czego i jak są przygotowywane opowiada nam Armand Kwaśkiewicz, przedsiębiorca z Końskich, który porzucił zawód organisty, by zostać producentem opłatków. Ich wypiek, jak się okazuje, trwa przez cały rok.

    więcej
  • Dwie nowe piekarnie Niny  Métayer

    Dwie nowe piekarnie Niny Métayer 0

    Nina Métayer – najlepsza cukierniczka na świecie w 2023 roku otworzyła dwie piekarnie w rodzinnym La Rochelle. Tym samym spełniała swoje marzenie, by tam skąd pochodzi również stworzyć miejsce z świetnym pieczywem i ciastkami.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe