25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
23 lutego, w ostatni dzień Expo Sweet, odbyła się najbardziej dynamiczna z imprez towarzyszących: II Ogólnopolskie Mistrzostwa Uczniów Szkół Cukierniczych. Świetna zabawa i pozytywne emocje udzieliły się wszystkim zebranym. Tego dnia nie było przegranych.
Regionalne targi mają swój niewątpliwy urok – przez 3 dni, mimo dużej frekwencji odwiedzających, można było spotkać się i porozmawiać z każdym wystawcą. W mniejszym splendorze i bez takiego szumu medialnego na Śląsku pojawili się wystawcy, których tydzień wcześniej pochłonęło doszczętnie Expo Sweet.
Polska drużyna startująca w Pucharze Świata w Piekarstwie w składzie: Marcin Surowiecki, Paweł Chojecki i Przemysław Koperski znalazła się poza podium, mimo to występ był bardzo udany. Bezkonkurencyjna okazała się drużyna z Japonii, na 2. miejscu uplasowała się drużyna ze Stanów Zjednoczonych, natomiast na 3. - Tajwan.
Pamiętają Państwo naszą akcję: Wspomóż uczniów z Mistrzem Branży? Chodziło o zorganizowanie przejazdu uczniom z Zespołu Placówek Edukacyjno-Wychowawczych z Lwówka Śląskiego na SweetTARG. Na wysokości zadania stanęła firma Kames z Warszawy.
Główny Inspektorat Sanitarny zadecydował o wycofaniu z rynku 227 tys. kg żywności, do której produkcji mogła zostać użyta sól przemysłowa. Żywność ze sklepów i hurtowni wróci do producentów z zakazem wprowadzania do obrotu.
Wiceszef Głównego Inspektoratu Sanitarnego Marek Posobkiewicz zapewnił w środę służby sanitarne w Czechach, że z polskiego rynku zostały wycofane partie soli, co do których istniało podejrzenie, że mogą zawierać składniki szkodliwe dla zdrowia.
Dnia 22 marca Hert zaprasza swoich Klientów na świąteczne pokazy produkcji, dozowania, dekoracji i krojenia ciast świątecznych. Tego dnia będzie obowiązywać 15% rabatu na ubijaczki firmy BEAR-VARIMIXER.