![Czysta etykieta - seminarium Pfahnl](/public/artykuly-sponsorowane/no-photo-136x94.jpg)
Czysta etykieta - seminarium Pfahnl 0
Produkty z tzw. czystą etykietą (clean label) zdominowały marcowe seminarium firmy Pfahnl. Spotkanie odbyło się 8 marca 2012 r. w Centrum Szkoleniowym firmy w Litomyślu.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Produkty z tzw. czystą etykietą (clean label) zdominowały marcowe seminarium firmy Pfahnl. Spotkanie odbyło się 8 marca 2012 r. w Centrum Szkoleniowym firmy w Litomyślu.
więcejW dniach 17-19 kwietnia odbędą się już po raz szósty Targi Hert. Zaprezentowana będzie szeroka oferta urządzeń dla cukierni i piekarni, a także akcesoriów. Odbędą się liczne pokazy produkcji piekarniczej, jak i cukierniczej
więcej13-14 marca Polmarkus po raz 7. organizował Dni Otwarte w swojej siedzibie w Pyskowicach. Dla zwiedzających przygotowano wiele atrakcji: nowości, kuszące promocje oraz ciekawe prelekcje. Redakcja „Mistrza Branży” miała również swój wkład w uatrakcyjnienie spotkania.
więcej15 marca to wielki dzień dla każdego piekarza i cukiernika. Wszystkim piekarzom i cukiernikom składamy serdeczne życzenia pomyślności, wytrwałości w trudnych dla rzemiosła czasach, a przede wszystkim pomysłów na ciągły rozwój!
więcejZnowu będzie okazja zobaczyć, jak w teorii i praktyce działa system cool rising. 22-23 marca br. Winkler Wachtel przygotowuje kolejne seminarium dotyczące technologii chłodniczej.
więcejAutomatyczny i bardzo precyzyjny system natryskiwania olejem form zespolonych i pojedynczych, przeznaczony do zastosowań w dużych i przemysłowych piekarniach.
więcejPodczas targów Expo Sweet 2012 firma KOMPLET Polska zaprezentowała dwa nowe, innowacyjne produkty, które w lutym br. wzbogaciły ofertę producenta. Targi były okazją do przedstawienia klasycznego deseru Crème brûlée oraz nowej mieszanki piekarniczej – ProBody.
więcej