...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AS

6. Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO ponownie zaskoczą wszystkich przybyłych

Organizatorzy Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO (3-4 lutego 2016, AmberExpo, Gdańsk) kolejny raz zaskakują świeżym podejściem do organizacji targów i już dziś zapowiadają, kolejną nowość wśród stref tematycznych.

W ramach nadchodzącej edycji będzie można odwiedzić nie tylko Strefę Bezglutenową, Deserowych Inspiracji oraz Warsztatów i Prezentacji, ale również po raz pierwszy Strefę Inteligentna Restauracja. To nowość na targach gastronomicznych, której próżno szukać na innych wydarzeniach tego typu w Polsce.

Każdego roku organizatorzy zaskakują nowymi pomysłami i nieustannym podążaniem za nowymi trendami. Podczas każdej edycji staramy się być przysłowiowy „krok do przodu”. Wszystko to z myślą o wystawcach oraz gościach targów, którym chcemy zapewnić najwyższy standard usług – mówi Anna Przyborowska, Komisarz Targów FOOD-to-GO.

Strefa Inteligentna Restauracja – nowość na targach gastronomicznych w Polsce. W strefie Inteligentna Restauracja zaprezentowane zostaną inteligentne rozwiązania dla lokali gastronomicznych – innowacje, które nadal stanowią nowość na polskim rynku. W ofercie targów znajdą się m.in.: systemy inteligentnego zarządzania restauracją oraz zautomatyzowanego sterowania i kontroli oświetlenia, klimatyzacji czy nagłośnienia.

Strefa Bezglutenowa – porady, spotkania i dyskusje. Wszystko w jednym miejscu. Nie zabraknie również znanej z poprzedniej edycji i budzącej duże zainteresowanie Strefy Bezglutenowej. W tym miejscu będzie można zapoznać się z szeroką ofertą produktów, skosztować potraw bezglutenowych oraz uzyskać porady jak wprowadzić dania bezglutenowe do menu restauracji.

Strefa Deserowe Inspiracje – wspólnie zainspirujmy się na przyszły sezon. Każdego roku coraz więcej przedstawicieli rynku cukierniczego odwiedza Targi FOOD-to-GO a strefa Deserowe Inspiracje cieszy się coraz większym zainteresowaniem. Zapraszamy do odwiedzenia tego miejsca wszystkich tych, którym bliska jest ta „słodka” branża.

Strefa Prezentacji i Warsztatów - to stały i silny element Targów FOOD-to-GO. To okazja udziału w warsztatach z osobami znanymi z programów kulinarnych, autorami książek poświęconych gotowaniu oraz z zawodowymi kucharzami i cukiernikami. Do współpracy zapraszane są kluczowe osoby z branży gastronomicznej, które dzielą się wiedzą i doświadczeniem. Już dziś możemy zdradzić plany organizatorów. Wedle powszechnej opinii Gdańsk to pierwsze miasto, w którym pojawiła się wzmianka na temat pączków. Dlatego organizatorzy Targów postanowili uczcić ostatnie dni karnawału i już dziś zachęcają do wspólnego obchodzenia Tłustego Czwartku (4 lutego 2016). Zapewniają, iż targi obfitować będą zarówno w atrakcje jak i wydarzenia towarzyszące. Szczegóły już wkrótce.

Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do odwiedzenia strony targów www.foodtogo.pljak również do rejestracji online, która pozwala na bezpłatny wstęp na targi.

Miejsce targów:
Centrum Wystawienniczo-Kongresowe AmberExpo
ul. Żaglowa 11, Gdańsk
Godziny otwarcia:
Środa, 3 lutego 2016 r. 10:00 – 16:30
Czwartek, 4 lutego 2016 r. 10:00 – 15:30
Organizator:
Targi w Krakowie Sp. z o.o.
Tel. +48 12 651 95 20
Fax +48 12 651 95 22
Kontakt:
Anna Przyborowska – Komisarz Targów
Tel: +48 12 651 95 32
Kom: +48 509 926 679
Fax: +48 12 651 95 22
przyborowska@targi.krakow.pl

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji