...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja KG

Czy istnieje kawa idealna?

"…ma czarność węgla, przejrzystość bursztynu, zapach moki i gęstość miodowego płynu." To opis kawy doskonałej zaczerpnięty z „Pana Tadeusza”. A czy Państwo znają już smak idealnej kawy?

Jeśli nie, to jest okazja ku temu by go poznać. Która z nich okaże się hitem na V Targach Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-to-GO, która podbije kubki smakowe targowych gości? Tego dowiemy się w dniach 4-5 lutego 2015r. w Gdańsku.

W czym tkwi tajemnica prawidłowo zaparzonej kawy? Dzięki czemu można uzyskać niepowtarzalny aromat i smak? Na te oraz wiele innych pytań odpowiedzą wystawcy, którzy w ramach wydarzenia zdradzą tajniki swojego fachu.

Targi FOOD-to-GO to nie tylko dwa wystawiennicze dni. To również spotkania z profesjonalistami oraz szereg towarzyszących targom prezentacji i szkoleń. Nie zabraknie również stref tematycznych, przygotowanych zgodnie z zapotrzebowaniem rynku. Jedną z nich będzie Strefa Deserowych Inspiracji, która w ramach minionej edycji wzbudziła bardzo duże zainteresowanie zarówno gości, wystawców, jak i mediów.

Do udziału w strefie zachęcamy przede wszystkim producentów i dystrybutorów m.in.:
•    Sprzętu i akcesoriów do parzenia i serwowania kawy, herbaty, czekolady.
•    Maszyn do lodów i bitej śmietany, jogurtów, wafli.
•    Dodatków i mieszanek cukierniczych, deserów.
•    Wyposażenia cukierni, lodziarni, kawiarni oraz piekarni

„Tym co nas motywuje to zadowolenie osób, z którymi współpracujemy” – mówi Anna Przyborowska, Specjalista ds. Organizacji Targów. A pozytywnych opinii z całą pewnością nie brakuje. Jak twierdzi  Beata Mozer, Area Sales Manager „Coffema International Sp. z o.o. targi FOOD-to-GO ocenia bardzo korzystnie. Przekonała nas rzetelność i profesjonalizm Organizatora. Wysoka frekwencja Gości oraz duże zainteresowanie Klientów wpłynęły na ilość nawiązanych kontaktów handlowych.”

Jedno jest pewne, targi FOOD-to-GO zapowiadają się wyjątkowo ciekawie i już dziś można stwierdzić, że będzie to najważniejsze wydarzenie w branży gastronomicznej w 2015 roku na Pomorzu.

Zachęcamy do odwiedzenia strony www.easyfairs.com, aby bliżej poznać wydarzenie.

Organizator:
easyFairs Poland Sp. z o.o.
Tel: +48 12 651 95 20
Fax: +48 12 651 95 22
poland@easyfairs.com

Kontakt:
Anna Przyborowska
Specjalista ds. Organizacji Targów
Tel: +48 12 651 95 32   
Mob: +48 509 926 679   
anna.przyborowska@easyfairs.com

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji