...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AS

6 książek na 6 grudnia, czyli Mikołajki z PWN-em

Mikołajki tuż-tuż. Z tej okazji Wydawnictwo Naukowe PWN przygotowało konkurs specjalnie dla naszych Czytelników. Do wygrania jest 6 książek z serii „Technologia w piekarni”.

Co zrobić, aby wygrać branżowe publikacje: Wystarczą trzy kroki.

Krok 1: Odpowiedz na trzy proste pytania

1. Ile książek ukazało się do tej pory w serii "Technologia w piekarni"?
2. Jakie dokładne tytuły mają książki z serii "Technologia w piekarni"?
3. W którym roku ukazała się pierwsza książka z serii "Technologia w piekarni"?

Krok 2: Odpowiedzi wyślij do nas mailem 6 grudnia między godz. 10.00 a 12.00

Odpowiedzi prosimy przesyłać na adres: prenumerata@mistrzbranzy.pl

W  treści maila prosimy napisać:
- tytuł maila: konkurs mikołajkowy,
- poprawne odpowiedzi na pytania konkursowe,
- nazwę piekarni/cukierni/lodziarni/pracowni,
- miasto,
- tel. kontaktowy. 

Krok 3: Sprawdź maila 7 grudnia

Ze zwycięzcami skontaktujemy się mailowo.
Nagrodzimy 6 pierwszych osób, które poprawnie i jak najszybciej odpowiedzą na pytania konkursowe. Każda z nich otrzyma jedną książkę z serii „Technologia w piekarni":
- 2 x „Odroczony rozrost”
- 2 x „Chłodnictwo”
- 2 x „Zakwas”

Sponsorem nagród w konkursie jest Wydawnictwo Naukowe PWN.

Polecamy również pozycje książkowe dostępne w redakcji:

- „Opracowanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami przepisów prawnych” autorstwa Wioletty Bogusz-Kaliś, dzięki któremu dowiesz się jak profesjonalnie zaprojektować etykietę.
Cena 39zł (dla prenumeratorów „Mistrza Branży” 29zł).

- "Odroczony rozrost. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 79,90zł, w Mistrzu Branży 65zł.
Zawiera szczegółowe informacje o technologii opóźnionego rozrostu ciasta z zastosowaniem chłodnictwa.

- "Chłodnictwo. Technologia w piekarni."
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
Jest to kontynuacja pozycji „Odroczony rozrost. Technologia w piekarni.” Książka m.in.: prezentuje technologie chłodnicze w piekarstwie, a także fizyczno-przyrodnicze podstawy chłodzenia i mrożenia produktów spożywczych.

- „Zakwas. Technologia w piekarni.”
Cena katalogowa książki to 99zł, w Mistrzu Branży 80zł.
W publikacji uwzględniono wyniki badań w zakresie prowadzenia zakwasu, a także zagadnienia takie jak procesy metaboliczne zachodzące podczas fermentacji zakwasu czy też metody biologii molekularnej służące analizowaniu jego mikroflory.

Zamówienia

Poradniki można zamówić w redakcji „Mistrza Branży”.
T: 32 729 96 80, 881 610 660
e-mail: prenumerata@mistrzbranzy.pl

Dane do przelewu:
25 1050 1214 1000 0022 0065 5245
Wydawnictwo Grupa 69 ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
Tytuł przelewu: tytuł książki

Dane do faktury oraz wysyłki prosimy podawać e-mailowo bądź telefonicznie

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji