Już w marcu rusza kolejny cykl BEZPŁATNYCH warsztatów lodziarskich z włoskim Mistrzem Lodziarstwa Jacopo Chelli!
Czym jest Gelato?
· Jaki jest prawidłowy bilans lodów?
· Jaką charakterystykę mają i jakie funkcje pełnią m.in. cukry, tłuszcze i proteiny.
· Jak wyprodukować lody naturalne?
· Jak wyprodukować lody z alkoholem?
· Czy można wyprodukować lody bez stabilizatorów i emulgatorów?
· Jak wygląda prawidłowy proces produkcji?
· Jaką wybrać dla siebie technologię produkcji?
· Jak zbudować recepturę od podstaw?
· Jak uniknąć najczęściej popełnianych błędów?
· Czy sprzęt produkcyjny wpływa na jakość lodów?
· Jak dobrać maszyny do swoich potrzeb?
Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na te i wiele innych pytań, te szkolenia są właśnie dla Ciebie! Zapisz się i poznaj receptę na sukces wg Jacopo Chelli!
JUŻ DZIŚ ZAREZERWUJ MIEJSCE NA SZKOLENIE
30-31 marca 2020 (ABC Lodziarza – podstawy lodziarstwa - to co każdy powinien wiedzieć)
1 kwietnia 2020 (dla zaawansowanych – trudne sprawy i bilansowanie na wyższym poziomie)
2-3 kwietnia 2020 (ABC Lodziarza – podstawy lodziarstwa - to co każdy powinien wiedzieć)
Miejsce szkolenia:
VEGAGASTRO
ul. Lenartowicza 85 (naprzeciwko stacji CRAB)
41-219 Sosnowiec
Więcej informacji >>> iwona@vegagastro.pl
·