...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

BAKEPOL 2013 - Strefa Mistrza

Przez wszystkie dni targów BAKEPOL (7-10 września br.) działała specjalna Strefa Mistrza! Kto prowadził pokazy technologiczne? Z kim można było porozmawiać o marketingu, znakowaniu czy bezpieczeństwie żywności? Zapraszamy do obejrzenia (lub przypomnienia sobie) Strefy Mistrza uwiecznionej okiem naszych fotoreporterów!

Przeżyjmy to jeszcze raz! Zapraszamy do obejrzenia fotokalejdoskopu ze Strefy Mistrza. 


Strefa Mistrza działała na okrągło dzięki technologom zaproszonym z takich firm, jak: Pfahnl, Komplet Polska, EcoTrade, Uldo, Credin Polska, Uniferm, którzy zadbali o świeże wypieki urozmaiconego asortymentu pieczywa przez wszystkie dni targów. Przegląd nowych receptur na pieczywo i oryginalne przekąski przyciągał uwagę zwiedzających i pozwolił porównać w jednym miejscu i w jednym czasie wszystkie propozycje.

Warto wspomnieć, że prezentowane pieczywo idealnie wpasowało się w jesienno-zimową ofertę piekarni i cukierni. Nie brakowało pełnowartościowych propozycji dla dzieci, które właśnie rozpoczęły nowy rok szkolny, a także dla ich dorosłych poszukujących produktów zdrowych, bogatych w ziarna.

Tutaj odbywały się również spotkania z naszymi ekspertami. Codziennie można było konsultować się z Michałem Ruskiem w zakresie marketingu...

...natomiast w poniedziałek odbywały się wykłady prowadzone przez ekspertów firmy JARS: specjalistkę ds. bezpieczeństwa żywności Wiolettę Bogusz-Kaliś oraz specjalistę ds. chemii spożywczej Bartosza Osucha. Tematy na czasie to oczywiście znakowania artykułów spożywczych z uwzględnieniem wartości odżywczej oraz bezpieczeństwo żywności!


 

Pełna relacja wkrótce

 

Redakcja "Mistrza Branży" dziękuje Międzynarodowym Targom Poznańskim, a także organizatorom Targów BAKEPOL za możliwość zorganizowania Strefy Mistrza.

Serdeczne podziękowania składamy naszym Partnerom, dzięki którym Strefa Mistrza działała sprawnie przez wszystkie dni targów BAKEPOL:

firmie Magorex za udostępnienie blach, stołów i wózka
firmie Winkler Wachtel za dostarczenie pieca Piccolo I
firmie Prospona za owoce, które zostały użyte w wypiekach
firmie Reypol za farsze do wypieków
firmie Guz Technika Piekarnicza za dostarczenie miesiarki GTP SM-25
firmie Amtra za ufundowanie profesjonalnych środków utrzymania czystości marki Clinex

Partnerzy Strefy Mistrza

 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji