...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Bakepol. Wypiekamy najlepsze targi w Lublinie

Wypełniają się już plany stoisk nowoczesnych hal wystawienniczych Targów Lublin. Ogromne zainteresowanie nową lokalizacją targów Bakepol i możliwościami zdobycia nowych kontaktów biznesowych zarówno z tego regionu Polski jak i krajów zza wschodniej granicy, spowodowało, że oferta wystawiennicza organizatorów jest na wyczerpaniu.

– Targi Bakepol od pierwszej ich odsłony cieszyły się dużym zainteresowaniem. Tym bardziej jesteśmy zadowoleni z faktu, że nowa lokalizacja i termin zostały tak dobrze przyjęte przez branżę – podkreśla dyrektor targów Bakepol, Joanna Jasińska. Choć do targów pozostało jeszcze kilka miesięcy, większość oferowanej powierzchni wystawienniczej została już zarezerwowana.

W doborowym towarzystwie

Wśród wystawców tegorocznych targów Bakepol nie zabraknie niekwestionowanych liderów branży, jak np. Cream, Hert, Credin, Backaldrin, Fritsch, Jeremy, Komplet, Winkler Wachtel czy też Zeelandia. Jak wynika z rozmów z firmami, które zdecydowały się na udział w wydarzeniu, targi będą obfitować w nowości produktowe, a to z całą pewnością przełoży się również na liczbę zwiedzających. Organizatorzy targów już od jakiegoś czasu prowadzą szerokie działania promocyjne, a ich efektem jest zapowiadane przybycie grup piekarzy m.in. z Ukrainy, Białorusi czy też Kaliningradu. Nie zabraknie oczywiście przedstawicieli branży piekarskiej i cukierniczej ze wschodniej i południowej części Polski, dla których lokalizacja wydarzenia w Lublinie zdecydowanie ułatwi nawiązanie nowych kontaktów biznesowych i zapoznanie się z najnowszą ofertą i rozwiązaniami technologicznymi.

Wschód czeka na Bakepol

Przyjazd gości zza wschodniej granicy, szereg zapytań od przedstawicieli branży piekarskiej i cukierniczej z bliższych i dalszych okolic Lublina wskazuje na ogromne zainteresowanie ofertą wystawców targów Bakepolpodkreśla Joanna Jasińska. – Z całą odpowiedzialnością mogę już dzisiaj powiedzieć, że w Lublinie wypieką się w tym roku fantastyczne targi, do udziału w których gorąco zapraszam dodaje.

IV edycja targów Bakepol, organizowanych przez Międzynarodowe Targi Poznańskie, odbędzie się 7-10 września 2013 r. w Lublinie. Wiele wskazuje na to, że stolica Lubelszczyzny rozpoznawalna będzie nie tylko z pięknych budynków i okolic, ale również gwaru rozmów biznesowych i świeżego zapachu chleba, który na długo zostanie w pamięci targowych gości.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji