...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Zeelandia Sp.zo.o., materiał promocyjny

Chleb w dobrej formie

Aby sprostać wyzwaniom, które stawia rynek, piekarnie muszą oferować produkty wysokiej jakości, dopa­sowane do trendów, ale również takie, które są w stanie wyróżnić się i zapaść w pamięć konsumentom.

Z każdym rokiem na rynku kon­sumenckim coraz wyraźniej za­znacza się trend prozdrowotny i prosportowy. Klienci chcą się zdrowo odżywiać, dobrze wyglądać i być w for­mie. Nikt nie ma wątpliwości, iż dyna­micznie rośnie grupa konsumentów, którzy aktywnie poszukują produktów wysokiej jakości, wolnych od e-składni­ków, odżywczych i smacznych. Dla pie­karni oznacza to konieczność zaofero­wania produktu, który nie tylko sprosta tym wysokim wymaganiom pod kątem jakości i smaku pieczywa, ale również na stałe wpisze się w styl życia i świa­domość klienta.

Wartościowy skład to podstawa
Zeelandia wzięła to pod uwagę, tworząc Sprint. Sprint to 100% mieszanka do pro­dukcji pieczywa wieloziarnistego. Cha­rakteryzuje ją czysta etykieta produktu gotowego i bogaty skład, w którym znaj­dziemy: mąkę żytnią, słonecznik, siemię lniane, płatki owsiane, kaszę jaglaną oraz dodatek ekstraktu z żeń-szenia. Taki ze­staw składników gwarantuje wysokie wa­lory odżywcze. Sprint jest źródłem wielu substancji ważnych w diecie: magnezu, fosforu, manganu, a także witamin B1, E i kwasu foliowego. Ma także wyso­ką zawartość błonnika pokarmowego. To czyni go idealnym elementem diety osób aktywnych i zwracających uwagę na zdrowe odżywianie. Oprócz oczywi­stych walorów prozdrowotnych Sprint do­skonale odpowiada także na oczekiwania smakoszy pieczywa. Charakteryzuje się przyjemnym smakiem i aromatem pocho­dzącym z naturalnego kwasu żytniego i bogatego składu mieszanki.

 

Dobra forma ma znaczenie
Dobra forma to pojęcie kluczowe dla osób aktywnych. Zeelandia, tworząc chleb Sprint, wzięła to pod uwagę. Dzięki swojej nietuzinkowej, karbowanej for­mie, jest on produktem atrakcyjnym wizualnie, skutecznie wyróżniającym się spośród innych artykułów w swojej kategorii.

Karbowany kształt wypieczonego bo­chenka przyciąga uwagę i zapada w pa­mięć znacznie skuteczniej niż używane w podobnym celu opakowania czy bande­role. Dodatkowo ułatwia on porcjowanie, chleb staje się bazą do komponowania kanapek o szczególnych walorach wizu­alnych. Choć mieszankę Sprint można z powodzeniem wypiekać w innych fo­remkach, gorąco rekomendujemy forem­kę dedykowaną – dobra forma ma zna­czenie!

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji