Jeśli jesteś początkującym cukiernikiem, uczysz się w branży związanej z gastronomią lub Twoją pasją jest tworzenie wspaniałych słodkości, to ten konkurs jest dla Ciebie strzałem w dziesiątkę!
Podobne artykuły
Kto zrobił Deser na dychę?Fasolowe brownie kontra egzotyka! Niespodzianki konkursu Zdrowo – Smacznie – ArtystycznieNOWY konkurs dla uczniów cukiernictwa: Zdrowo – smacznie – artystycznieWłaśnie 10 to liczba, która będzie towarzyszyć jubileuszowym X SweetTargom. Z tej okazji Ochotniczy Hufiec Pracy w Rybniku, Centrum Targowe FairEXPO oraz Lodziarnie – Cukiernie – Italian Food „LIMONI” zapraszają do udziału w Ogólnopolskim Konkursie Cukierniczym pt. „Deser na dychę”.
Co musisz zrobić?
1. Stwórz dwuosobowy zespół pod opieką dorosłego opiekuna, przeczytaj regulamin i wypełnił zgłoszenie.
2. Wymyśl deser, który będzie smaczny, minimalistyczny, innowacyjny i „lodowaty”.
3. Prześlij efekty swojej pracy w prezentacji PowerPoint na adres ohprybnik@wp.pl do 28.02.2019 r.
Jeśli Wasza słodkość zdobędzie uznanie w oczach jury, wykonacie ją na żywo podczas X Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich, gdzie będą ją podziwiać najlepsi fachowcy z branży.
!!! REGULAMIN KONKURSU w PDF-ie poniżej.
Wspaniałe nagrody czekają. Serdecznie zapraszamy!
Więcej szczegółów na: www.sweettargi.fairexpo.pl/10-deserow-na-dyche/ i www.ohprybnik.pl.