Są prawdziwą rozkoszą dla podniebienia, rozbudzają wyobraźnię i długo nie pozwalają o sobie zapomnieć. Swoim wyglądem, smakiem, zapachem cieszą każde zmysły… DESERY.
To właśnie one będą jednym z kluczowych punktów IV edycji Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii FOOD-TO-GO w Gdańsku, które odbędą się w dniach 5 i 6 lutego 2014 roku w hali AMBER EXPO .
Już dziś zachęcamy do udziału w DESEROWYCH INSPIRACJACH, strefie dedykowanej lodziarniom i cukierniom.
To właśnie tutaj poznacie Państwo najnowsze trendy smakowe, sposoby dekorowania ciast i ciasteczek, a eksperci podpowiedzą jak serwować desery lodowe.
Podczas tych dwóch dni swoje umiejętności, najnowsze trendy i pomysły zaprezentują mistrzowie fachu. Pojawią się zarówno tradycyjne, znane warianty, do których wszyscy od dawna mamy słabość, jaki i zupełnie nowe, zaskakujące połączenia smaków i składników.
Dziedzina ta daje przecież mnóstwo możliwości i nieograniczone pole do popisu! Autorzy tych pyszności z pewnością zdołają przekonać każdego, że czasem warto zapomnieć o kaloriach i pozwolić sobie na chwilę zapomnienia.
Do zaprezentowania swojej oferty podczas targów zapraszamy producentów i dystrybutorów:
- Urządzeń dla cukierni i lodziarni
- Urządzeń do produkcji lodów
- Lodów, jogurtów mrożonych, wafli do lodów
- Koncentratów smakowych i dodatków do lodów
- Dodatków piekarskich i cukierniczych
- Dekoracji oraz galanterii cukierniczej
W programie targów ponadto:
- Strefa Tradycyjnych Smaków Pomorza
- Strefa Produktów Bezglutenowych
- Seminaria learnShops - pokazy i prezentacje
Szczegóły www.easyfairs.com/pl/ftg2014
Organizator targów:
easyFairs Poland Sp. z o.o.
poland@easyfairs.com
www.easyfairs.com/pl
Kontakt:
Anna Przyborowska
Specjalista ds. Sprzedaży
Tel.: +48 12 651 95 32
Tel. Kom.: +48 509 926 679
anna.przyborowska@easyfairs.com
Miejsce targów:
Centrum AMBER EXPO
ul. Żaglowa 11
80-560 Gdańsk