...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Dni eklerków w Krakowie!

Już po raz drugi krakowska Galeria Tortów Artystycznych organizuje „Eclair days”, czyli dni,
podczas których w sprzedaży królują eklery o różnych smakach.

Konrad Tota - właściciel pracowni oraz częsty ekspert cukiernictwa na łamach „Mistrza Branży”przygotował wraz ze swoją ekipą  dwudniowe święto tych bajecznych słodyczy z ciasta parzonego, wypełnionych kremami. Bywalcy jego kawiarni 13 i 14 października będą mogli kupić eklerki aż w dziewięciu smakach. Między innymi będą dostępne eklery z kremami o smaku waniliowym z chrupiącymi, karmelizowanymi orzechami pekan, o smaku ciemnej czekolady, z kremem karmelowym czy malinowym z taką samą konfiturą, jak również z pistacjowym ganaszem z konfiturą z grejpfruta. Szczegółowa oferta znajduje się na profilu facebookowym firmy.

 

 

Konrad Tota specjalizuje się w deserach francuskich. Nie bez powodu uczył się zawodu profesjonalnego cukiernika w Strasbourgu, gdzie poznawał tajniki nowoczesnego cukiernictwa. Od ponad dekady prowadzi w Krakowie swoją pracownię, a na ul. Romanowicza 1 można także obok ciastek napić się kawy w jego kawiarni. Jak sam przyznaje w wywiadach dokłada wszelkich starań, by jego desery były ozdobione precyzyjnie i dokładnie. Codzienne czuwanie nad pojedynczymi ciastami, deserami, tortami
sprawia mu największą przyjemność. A o jego kunszcie mogą przekonać się nie tylko miłośnicy eklerów, ale wszystkich innych dostępnych w „Galerii Tortów Artystycznych” słodkości.

 

 

Więcej informacji >>> KLIK!

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji